Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2017

    هدا النوع من الكاميرات ممتاز لمن هم مهتمين بالرفاهية داخل سياراتهم وأستعمال مثل هاته الكاميرات يساعد على السياقة الجيدة .كما يمكن للشخص تركيبها بسهولة تامة بنفسه دون مساعدة أي شخص وهدا هو رابط المراجعة https://www.youtube.com/watch?v=vjnOsvuuKOg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    It's not a real wireless system. you still need to run a wire from backup light to the monitor to power up the display automatically. If you hang the display on the rear-view mirror, you will mask your original mirror and you won't be able to see the back view while driving, because there is no mirror!!! The vertical tilt is not enough wide to level the camera if you install the camera on top of your licence plate on the trunk door (but for the licence plate on bumper, the view is much more better)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2019

    Have not try it but looks good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2018

    Testé avant le montage c'est bien, reste plus qu'à l installer sur le véhicule.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Wszystko w porządku jak zawsze. 7 calowa kamera z możliwością umieszczenia w różnych punktach w auto i dobrych instrukcji. Dzięki za sklep i specjalnie dla BANGGOOOD!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Wymiana uszkodzonej jednostki, świetna obsługa i szybki obrót

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Diggers
    AU
    28/03/2021

    Szybka dostawa. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Ustaw otrzymanie bardzo szybko Pierwsza kontrola (bez umieszczania w samochodzie) wojna ok z kablem sygnałowym między kamerą i monitorem Bezprzewodowy transfer sygnału zadziałał, ale obraz pokazuje migotanie i paski Mam nadzieję, że zadziała bez zniekształceń podczas korzystania z samochodu Podręcznik nie wyjaśnia funkcji zielonego drutu?!? Daję 4 gwiazdki ze względu na opisane drobne kwestie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    grand ecran image de bonne qualité et 2 canaux video pour 2 cameras. La liaison sans fil et un peu faible pour un camping car. la caméra image pas terrible.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2016

    this is an awesome video back up system. However, Our monitor burned up the third or fourth day we had it. Don't know what happened..... It was wired professionally.....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.89
    • US$16.16
    • US$8.07
    • US$172.49
    • US$24.99
    • US$21.93
    • US$79.99
    • US$26.55
    • US$38.10
    • US$24.09
    • US$25.99
    • US$18.47
    • US$26.99
    • US$21.93
    • US$21.93
    • US$10.38
    • US$12.84
    • US$199.99