Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2022

    Rękawice są wodoodporne tylko na górze, a nie na bokach lub poniżej, tak jak można je używać ze smartfonem, który zależy od dotyku ekranu. Co do samych rękawiczek, jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dotarły do Macedonii w ciągu 36 dni od zamówienia, pasują dobrze, a materiał jest ładny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Dobra jakość, a palce taktyczne działają idealnie. Nie testuję ich z deszczem czy śniegiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Bardzo ładny produkt i szybka dostawa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Uwielbiam to, bardzo wygodne, miękkie i ciepłe. Zarekomenduj to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Dobra jakość, ciepło i gładka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Very pleased with the gloves. they are comfortable and appear to be well made. I really like the non slip surface on the palm. At my age I do tend to drop things. With winter fast approaching I am looking forward to see how warm they are. Great buy and a reasonable shipping time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Muy buenos materiales y terminación, tienen buen agarre en los manubrios de la bici, y no necesitas retirarlos de tus manos para interactuar con el celular. Y lo mejor es que fueron gratuitos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Bardzo zadowolony, bardzo przydatny produkt, bardzo dobre rękawice uchwytowe, prestiż sklepu, dostawa produktu, 5 gwiazdek dla sklepu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Przytulny, mam duże dłonie. Nie jest jeszcze stosowany w zimnej pogodzie (w Wielkiej Brytanii i na wiosnę), ale korzystanie z ekranu dotykowego z założonymi rękawicami nie jest problemem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$10.34
    • US$27.71
    • US$27.71
    • US$15.00
    • US$139.99
    • US$52.99
    • US$10.38
    • US$12.71
    • US$11.54
    • US$22.24
    • US$13.85
    • US$21.49
    • US$9.48
    • US$10.38
    • US$16.91
    • US$12.69
    • US$53.99