Opinie klientów

4.65 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2017

    O Tamanho é diferente do divulgado no site, não possui 49 cm nos ombros, tamanho inferior. Gostaria de receber um com 49 cm nos ombros conforme descrição do site para o tamanho XXL.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Otrzymałem go dziś rano. Użyłem tabeli pomiarowej, by określić mój rozmiar. Pasuje idealnie. Nie podobała mi się ta furia, nigdy nie lubię. Mybe jest przydatny w pewnych okolicznościach, ale nie podoba mi się to. Byłem zaskoczony, że mogłem to zapiąć. A po zapięciu, zamek jest ładnie schowany, żeby nie być widzianym, dopóki go nie potrzebujesz. Więc dla jakości? Myślę, że bardzo dobrze. Nie jest nawet tak gęsta, ale zdecydowanie ciepła zima. To jest bardzo dobrze zrobione wszystko wygląda dobrze. Żadnych niedokończonych spraw i pięknie zrobionych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Ładny płaszcz, ale za mały, mimo że zamówiłem większy rozmiar niż zazwyczaj noszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2018

    Be make sure with the size. That's the only deal with this jacket. Other than that, everything is awesome. I ordered L and I received 2XL, which is not bad on me. I usually wear 32/33, 15-15 1/2 slim fit (medium) shirts. The hands are perfect and the shoulders are little down but I'm OK with that. Try ordering big sizes than you buy shirts normally.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2017

    Très satisfait. Magnifique, taille impeccable, chaude et matière agréable; mais manque de poches (les deux fermetures éclaires devant sont de fausses poches, elles ne servent à rien) et la seule poche interne est très petite. Une vraie JEEP aurait été un peu mieux pensée et finie il me semble. Mais pour le prix ça reste super. A voir à l'usage.Bonne note quand même.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2018

    The jacket is great but still it looked longer on the photo. More like a coat but quality is good. Jacket is warm waterproof and hood will cover easily your whole head.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    well, i got the coat, everything good; only one thing i m not really sure about waterproof?! because here is raining, and put coat on to tried, but looks like not really resistance water as rain?! so i have question for this??!!! by the way, better choose bigger size if you are asian as normal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2017

    Good seller good product good quality, order very fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    Bardzo zadowolony z mojego nowego płaszcza - idealny rozmiar dla mnie, jak zwykle 44L w rozmiarach brytyjskich - bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Very nice winter jacket , We had a cold winter but not with this jacket I would recommend it to everybody

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft36 575
    • Ft36 575
    • Ft25 737
    • Ft22 350
    • Ft29 462
    • Ft21 334
    • Ft17 947
    • Ft38 607
    • Ft17 947
    • Ft28 446
    • Ft12 867
    • Ft27 430
    • Ft16 592
    • Ft27 769
    • Ft19 979
    • Ft34 204
    • Ft24 382
    • Ft89 656