Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2022

    Bardzo fajna część, robi to, co obiecuje, ale niestety w WLToy-Car musiałem trochę improwizować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Banggood znowu dostarczył jak zwykle! Ale musicie mieć własne podkładki, żeby łożysko nie wyślizgnęło się z koła. Użyję tego i zrobię własny montaż na moim WLToys A979b!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Bar Wheelie jest solidny. Wysyłka i pakowanie było również bardzo dobre, jak wszystkie torby dobry ftw dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    perfect. just note that some of the items are silver color instead of black color.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Świetny kawałek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Ten świetny pasek na kółkach, aby zapobiec przewracaniu samochodu podczas uruchamiania, podoba mi się, ponieważ przynosi małe kulki na obręczach, więc obrót jest bardzo dobry i wygląda na to, że będzie trwał długo. Użyłam go na moich 144001 wltoy z elektroniką bez szczotek i działała świetnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Doskonała jakość, ma mnóstwo giętki i dać, Łatwo to zmodyfikowałem przy pomocy małego przycinania, żeby zmieścić się w moim LC Racing EMB-MT, aby zatrzymać przewracanie się i działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Łatwe pączkowanie w 5 do mojego 9125

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$93.90
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$13.85
    • US$12.69
    • US$11.99
    • US$8.07
    • US$81.99
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$17.99
    • US$38.99
    • US$4.99
    • US$35.99
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$1.99
    • US$10.59