Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Ήρθε σε μόλις μία εβδομάδα σε άψογη συσκευασία. Είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του προτζέκτορα και η τιμή του ικανοποιητική. Είναι μια καλή αγορά!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Przybył w bardzo dobrym stanie i zajął znacznie mniej czasu niż wskazywał sprzedawca. Materiały użyte w statywie są dobrej jakości, co było jednym z moich problemów, ponieważ musi on wspierać projektor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Doskonały i wysokiej jakości produkt, jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobrze, spełnił moje oczekiwania. To jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Idealnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dzięki, szybka dostawa za 8 dni do Srilanki. Wygląda na to, że w Stroe, żadnych różnic. I muszę powiedzieć, że niektóre towary nie wysyłają do Srilanki, jaki jest tego powód?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Uczciwe wsparcie, Musi być odpowiednio dostosowane do obsługi projektora. Produkt wysłany w dobrym stanie i dotarł wcześniej niż wskazano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Całkowicie zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2019

    The tripod is great for my Xioami Youth Projector. Projector is stable on the tripod, you have a flexible adjust. This product is a must for people with Xioami projector.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Stand pracuje z projektorem młodzieżowym Miji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 967
    • Ft9 136
    • Ft17 768
    • Ft8 899
    • Ft17 131
    • Ft22 416
    • Ft38 440
    • Ft12 509
    • Ft32 637
    • Ft6 090
    • Ft6 591
    • Ft8 239
    • Ft5 272
    • Ft14 833
    • Ft9 426
    • Ft9 789
    • Ft4 711
    • Ft21 427