Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    Jest najsilniejszym, zbliżonym do 1° rzutu wiązki, jaki można uzyskać w takim rozmiarze, a jedynym minusem jest zielonkawy kolor, który widać ponad 100 metrów, ale nie ma znaczenia dla miotacza. sterownik topologii 12W z ogranicznikiem prądu w 3A, który zasila Blue Laser Led emitujący na warstwie fosforu przy stałej 4, 1V z początkowym podgrzewaniem PWM i może w pełni napędzać Laser Led do 60% pojemności baterii. Ta latarka (LEP) nie może być mierzona poniżej 8 metrów, więc zgodnie ze standardami ANSI w odległości 8m udało mi się uchwycić 28.500 Lux, które są przetłumaczone na 1,814.000 Cd i 2701 m odległości wiązki, Brawa dla zespołu Weltool, który opublikował prawdziwą specyfikację tej najwyższej klasy latarki, to jest bardzo polecane!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Absolutnie nierealne! Całkowicie niepraktyczne do codziennego użytku, ale absolutnie TO uwielbiam! Te drzewa na zdjęciu są oddalone o 0,6 km, czyli o najdalej od mojego domu. Nie ma żadnego wycieku! Kupiłem również dyfuzor (to dopiero przyszedł dzisiaj, więc nie ma jeszcze zdjęć) i jego must-have, jeśli chcesz użyć tego jako światła powodziowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Cel jest niejasny, ale dobra rzecz jest pewna, poza tym, że opakowanie jest tak luźne, że wcale nie jest nowe, naturalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Pierwsze światło LEP dla mnie Weltool W4 Jak sama nazwa wskazuje, odległość lotu jest tak, jakby leciał smok, a światło zdaje się docierać do księżyca (* ^^ *)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Odległość i intensywność promieni są niesamowite. Jakość budowy światła jest doskonała. Nie robi się gorąco jak zwykłe światło. Dyfuzor jest konieczne do zakupu akcesorium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Jest to bardzo chłodne światło, jednak należy zachować ostrożność podczas używania tego światła, aby uniknąć uszkodzenia oczu dla siebie i innych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Bardzo ładna latarka LEP. Naprawdę dobra jakość. Jest trochę drogi, ale rynek latarki LEP jest dość mały i nadal całkiem nowy, więc dla mnie cena nie ma znaczenia. Jeszcze jeden do mojej kolekcji :D!. Jeśli chcesz wypróbować LEP, ten W4 Dragon w chmurze jest dobrym wyborem :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Szybka dostawa i brak kontroli celnej. Światło jest chłodne białe i łatwo dociera do 1,5 km od hotelu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Nawet nie wiem, od czego zacząć. Cena jest dobra za LEP, jeśli porównasz go z innymi latarkami jest to drogie, ale nie jest to jak inne latarki. Technologia używana w tej latarce to coś prosto z science fiction. Jest bardzo dobrze zbudowany. Dobre gwinty, solidny guzik i wysokiej jakości soczewki. Powiem, że nie ufałbym spinaczowi. UI jest bardzo prosto do przodu Low and Hi, to wszystko, czego potrzebujesz przy takim świetle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Mam to do dodania do mojej kolekcji latarek LEP, trochę zawiedziony, że nie ma nic do ukrycia, ale łatwo je naprawić. Rzucanie na to światło jest imponujące i łatwość UI tak samo dobre

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 150
    • Ft5 824
    • Ft17 342
    • Ft5 988
    • Ft14 788
    • Ft5 357
    • Ft9 109
    • Ft10 922
    • Ft8 416
    • Ft6 618