Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(308)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(308)
    • 5 Star(285)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Spóźnił się dwa dni. Jest dwóch razem, jeden jest przeznaczony dla mojej córki. Kupiłem kolejne 120 dni temu od Banggood. Niesamowity pilot z wyszukiwaniem głosowym i myszą, która działa na wszystkich urządzeniach androidowych. Posiada wbudowaną klawiaturę, która ułatwia uzupełnianie różnych pól tekstowych. Mysz działa poprzez przesuwanie pilota lub dotykanie oddzielnej klawiatury. Niesamowite narzędzie do sterowania androidem, smart tv, tv box itp. Przyjechał dwie godziny temu. Są dwa lata tak samo jak jeden dla mnie. Obawiam się, że mamy 120 minut od Banggood. Po raz kolejny jest kontrolowany ze skutkiem natychmiastowym i w odniesieniu do wszystkich problemów z androidami. Ma drugiego w komnacie, który zabiera go do kontaktu z tekstem. Drugi etap za pomocą drugiego sterowania lub poprzez narysowanie drugiej podstawy na drugiej tablicy. Używać do kontrolowania sytuacji z androidem, smart tv, tv box itp.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo dobrze, jak mysz! Jest podłączony bezpośrednio do smart TV!!! W negatywach, chciałbym mieć domowy reset i plus za głos i zmianę kanałów! Również litery na klawiaturze nie działały na YouTube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • milosh
    BA
    15/11/2021

    A superb product indeed! I ordered myself a H96 Max TV Android box from BG, and I am really happy with it, but ever since I received it, using the supplied remote was pain in the ass. Navigating not so much but typing was a real pain. Since I received the airmouse I finally feel like I am using my tv box as it's supposed to be used. The thing is so intuitive and precise, it just feels great to use. I used the IR learning feature to learn volume and other commands from the original remote, and they all work except the power button. I used the button remap app to set the key to turn off the tv box, but I still have to turn it on via the original remote. Otherwise, it's a great device.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Początkowo kupiłem 2 Wechip W1 około 2 lata temu niestety punkty ładowarki nie zadziałały na obu z nich i tym razem wybrałem W2, używając go głównie na pleks / okna 10. Zarówno W1, jak i W2 nie ma klawisza prawego kliknięcia, ale przynajmniej W2 ma touchpad. W przeciwnym razie są one takie same, z wyjątkiem rozmiaru i wykończenie na W2 wygląda lepiej. Działają dobrze i mogę polecić oba.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Kam
    DE
    02/05/2021

    Jakość jest dobra w dłoni. Porządna budowa. Włącza się, ale póki co nie łączy się z moimi urządzeniami. Mam nadzieję, że uda mi się to z YouTube.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Doskonała kontrola, z bardzo dobrą jakością budowy i jest bardzo lekka, czułość Air Mouse może być regulowana w 4 poziomach i działa bardzo dobrze, klawiatura i Touchpads są bardzo wygodne, bateria zajmuje niewiele i trwa dość długo, Odbiornik bezprzewodowy ma dobry zasięg, mikrofon ma odpowiednią czułość dla poleceń głosowych, funkcja anty-zagubiona działa tylko wtedy, gdy pilot jest włączony, ma funkcje uczenia się na podczerwień (mo funkcji programowania innego sterowania) Aby korzystać z telewizora i mojego telewizora, niestety priorytetem jest zawsze odbiornik bezprzewodowy, który nie pozwala używać i przycisków w trybie podczerwieni w tym samym czasie, jeśli chcesz użyć przycisków w podczerwieni i kontrolować inne urządzenie, Musisz odłączyć odbiornik bezprzewodowy, nie biorąc pod uwagę, że ostatni punkt jest doskonałym produktem, chociaż byłoby lepiej, jeśli masz podświetlone klawisze, ponieważ w ciemności jest to trudne do pisania z klawiaturą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Device works perfectly. Importantly for us, it also has an on/off button to keep the toddler from messing with the TV. I'm using it in a media PC to replace the remotes, keyboard and mouse, and it is doing that job swimmingly. The inclusion of a touch pad along with the air mouse is a welcome option for those lacking the motor skills to use the air mouse.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo wygodny w ręku, ze wszystkimi dostępnymi funkcjami i z wbudowaną baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem, szybka wysyłka, dziękuję bardzo! Właśnie ją otrzymałem, spróbuję i wysłałem ci wrażenia!!! Użyję go na Raspberry Pi4 z androidem 11!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.79
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$20.89
    • US$18.69
    • US$35.56
    • US$11.38
    • US$16.49
    • US$197.79
    • US$16.16
    • US$17.99
    • US$29.69
    • US$15.99
    • US$20.89
    • US$19.79
    • US$24.19
    • US$14.99
    • US$38.99