Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1516)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1516)
    • 5 Star(1441)
    • 4 Star(68)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Łatwy w użyciu. Używam tego na Android TV. Włączyć odbiornik do zapasowego portu USB i nie jest wymagane ustawianie. Produkt został już naładowany i działał prosto z pudełka. Funkcja klawiatury działa świetnie. Nie próbowałem jeszcze funkcji programowania IR. Nie potrzebuję go w tej chwili. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    🇬🇷 I love love this!!! It came in 12 days together with my TV box that I ordered together... It works really good and it's so much easier than the regular that comes with the TV box. You can charge it so you don't need batteries. Δουλεύει άψογα και είναι εύκολο να γράψεις και το ποντίκι αέρος λειτουργεί τέλεια!!! Αξίζει να το πάρεις μαζί με το Tv Box!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Dobry produkt, doskonała jakość, bardzo piękne i funkcjonalne, długi akumulator, bardzo wytrzymały. Strzałka nie stoi na miejscu, zawsze ciągnie w prawo, może być źle skalibrowana i może to być moja wina w tym przypadku, ale ogólnie jest bardzo dobra, podoba mi się i polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Dobry produkt, dobra jakość, podłączony, może być używany, bardzo wygodne w użyciu, zarówno mysz jak i klawiatura o ogólnym pilocie. Kup i używaj go naprawdę, nie rozczarowany. Używam go z Raspberry Pi, oglądam filmy, słucham muzyki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Przedmiot dotarł bardzo szybko z europejskiego magazynu do Niemiec. Wygląda na dobrą jakość. Wypróbowałem go na zeszycie Lenovo z linux miętowymi os i wygląda na to, że działa bardzo dobrze. W przyszłości użyję go na malinowym pi z centrum multimedialnym Kodi. Przybyło z niemieckim i angielskim podręcznikiem użytkownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Zamówiona w magazynie CZ 27.2. SK dostarczyła 5.3.2021. Ładny wygląd, klawiatura kontrolna po podłączeniu do Panasonic Smart TV działała natychmiast. Sterowniki z przedniej strony np. włączanie/wyłączanie powinny być zaprogramowane z oryginalnego sterownika zgodnie z instrukcją. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Myszowi zajęło to trochę czasu, ale działa dobrze. Po pierwsze, włączanie/wyłączanie jest trochę mylące podczas pierwszego użycia... Początkowo myślałem, że nie działa dopóki nie obrałam ochronnego opakowania i nie zobaczyłam przełącznika na boku Dobry produkt Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 16 dni. Gls kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    To już drugi, który kupiłem. Działa idealnie. Świetny do sterowania Android TV box i usług strumieniowych. Łatwe ładowanie za pomocą mini kabla USB. Lek utrzymuje się przez kilka tygodni przy regularnym stosowaniu. Lampy wskazują, że pilot wymaga ładowania. Świetny produkt Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w ciągu 11 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,176
    • Ft6,150
    • Ft22,218
    • Ft6,150
    • Ft2,017
    • Ft2,794
    • Ft14,013
    • Ft2,639
    • Ft4,969
    • Ft3,105
    • Ft4,037
    • Ft4,969
    • Ft3,105
    • Ft1,862
    • Ft2,794
    • Ft2,545
    • Ft6,492
    • Ft5,436