Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(440)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(440)
    • 5 Star(399)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2020

    Mam problem, aby przez i płatność, w ofercie było trzeba dołączyć do grupy, gdzie potrzeba jeszcze jednego uczestnika i nie jestem tworzyć grupy. Dołączam do grupy i płacę zamówienie. Potem zrozumiałem, że potrzebuję jeszcze jednego uczestnika... Dlaczego jeśli dołączę do jakiejś grupy przed zamówieniem? To wielkie zdrowie... Ale po skargach do obsługi wysłali mi zegar i odbieram go w doskonałych warunkach i bardzo dobrym opakowaniu... Zegar jest wygląd i uczucie pod ręką bardzo ładne..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Przybyli za 12 dni, w idealnym stanie. Dobra jakość budowy i wygląda świetnie. Zajęło mi kilka minut, żeby dowiedzieć się, jak to działa, ale to nie jest trudne. Aplikację „Comfit" można łatwo pobrać w sklepie Google Play. Noszę go od tygodnia i sprawdzam dokładność, tętno wydaje się działać w porządku, ale monitor ciśnienia krwi nie jest zbyt dokładny, zawsze mierzy trochę dużo w porównaniu z prawdziwymi wartościami. Inne funkcje wydają się działać w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Podoba mi się ten zegarek. Jest prosty i czysty, nie za skomplikowany i pełen funkcji - tylko zegarek. Używając go przez 3 tygodnie - po 5 dniach bateria jest na 60%, co jest lepsze niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Gdybym kupił go w Turcji, przyszedłby tak szybko. Jest bardzo stylowy na rękawie. Jest pewien związek między telefonem a zegarem, ale naprawdę podoba mi się zegarek UWAGA:: OPIS Łaski 25 NAPOJÓW

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Zegarek jest najlepszy w tej cenie. Zegar analogowy działa bardzo dokładnie, nawet częściowo dokładniej niż zegar cyfrowy. Dotyk w szkle inspiruje zawsze i wszędzie. Porównywalnie identyczne modele kosztują 10x tyle w tym kraju, i czy bateria wytrzyma 2.. 3 dni... kto wie! Jedyną rzeczą, która mnie niepokoi na początku, jest to, że zegarek nie może być załadowany przez powerbank, ponieważ powerbank nie dostaje sygnału i odpowiednio wyłącza cię wtedy również, gdy czas jest osiągnięty. Niemniej jednak... jasne zalecenie zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Bardzo dobra jakość, łatwe w użyciu, dobre w noszeniu, nie ciężkie, prawie precyzyjne na liczniku kroków (15% więcej od iwatch) doskonały produkt za cenę. Wygląda na solidniejszy niż ten sam smartwatch, który kupiłem 6 miesięcy temu. Najlepsze jest to, że możesz zobaczyć czas ze wskaźników jak klasyczny zegarek. Bardzo szybka dostawa do Grecji! (2 tygodnie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Spełnia swój obowiązek. Naprawdę dobra robota, w rzeczywistości ta mądra część wykracza poza moje oczekiwania. Nie wiem, czy to nie usterka mojego okazu, ale wydaje się, że ma problemy z naładowaniem, po 4 godzinach, z 50% osiągnął 64%. Będę miał ten aspekt pod kontrolą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Bardzo elegancki. Jest łatwy w użyciu dzięki aplikacji. Przydatne informacje. Bateria działa długo, a zegarek analogowy zawsze działa, mimo że smartwatch skończył się akumulator

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Produkt jest dość stylowy i wygodny, ładunek przybył bardzo szybko dziękuję 🤝😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dragan
    RS
    01/12/2020

    Produkt zgodny z opisem. Świetna cena i świetny produkt. Doskonały sprzedawca i szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 190
    • Ft17 916
    • Ft10 487
    • Ft9 851
    • Ft17 898
    • Ft14 302
    • Ft13 287
    • Ft11 332
    • Ft33 816
    • Ft6 960
    • Ft14 244
    • Ft9 079
    • Ft15 879
    • Ft16 227
    • Ft16 602
    • Ft9 788
    • Ft12 107
    • Ft2 095