Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(407)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(407)
    • 5 Star(377)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Wykonałem świetną robotę, zastępując mój wewnętrzny router na zdalną antenę. Stabilne połączenie na 2.4 i 5GHz. Nie mogę oceniać prędkości, bo moje połączenie LAN jest uszkodzone, bo jest przez gniazdko zasilania. W moim przypadku zapewnia internet dla wszystkich IoTs na przednim i tylnym podwórku kamery monitoringu i samochody. Bardzo zadowolony z tego produktu. Zamontowany 4m w górę zajmuje prawie 300m w niektórych kierunkach i można go zobaczyć przez szopy itp. Pozwoliło mi też usunąć wewnętrzne powtarzacze. POE jest idealne do prostego montażu. Bardzo prosty i łatwy w obsłudze interfejs. Skąp dla Ethernet NOOB. --> zachowaj swoje hasła długo, inaczej sąsiedzi będą na nim!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Świetny jak powtarzacz! Wzmacnia publiczne wifi z daleka, od ledwo użytecznego, aby być mocnym, i zawsze szybkie połączenie. Łatwy do instalacji, montażu i podłączania zasilania. Konfiguracja ręcznie lub przez asystenta za pomocą przeglądarki do otwarcia strony administratora sieci powtarzających. Przedmiot dotarł szybciej niż oczekiwano i jest w lepszym stanie. 10 gwiazdek na tę sprzedaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Wavlink zawsze był moją ulubioną marką. Uważam, że jest to marka premium, a wydajność wszystkich produktów, które już zakupiłam, była wybitna. Chociaż nie próbowałem jeszcze powtarzacza, zdecydowanie możecie zobaczyć na własne oczy jakość i praktyczność urządzenia i jego akcesoria. Zdecydowanie polecam tę markę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Darmowy Internet!! To włącza publiczne Wifi z odległości 1/4 mili i nadaje w naszym budynku pełną siłę. 40–60 Mb/s stałe bez kropli i spowolnienia. Jestem szczerze zaskoczony, że to działa tak dobrze, jak działa. Jest tak solidny i szybki, nawet gdyby kablówka stała się dostępna tutaj, nie marnowałbym na to miesięcznej opłaty. To tak, jakby mieć specjalne połączenie szerokopasmowe. I można „stokrotki łańcuch" (to nie jest naprawdę Stokrotka łańcuchowa), ale dodanie większej ilości powtarzających pozwala na nadawanie publicznego wifi przez wiele SSID-ów - każdy z nich cieszy się pełną przepustowością!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει!!! Συνιστάται!!! για απαιτητικούς!! Αργή αποστολή......

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Ótimo alcance!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    يعمل جيدا سهل الإعداد lit. s) ppkt الإرسال والاستقبال مثاليان. Działa dobrze, łatwo zainstalować. Transmisja i odbiór są idealne. Testé toute la Jourée. Fonctionne bien, facile à instalator et konfigurator. Transmisja i la recepcja sont idéales. Achat très satisfait

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Doskonała, wysoka jakość i szybkość dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Podłączony nie bezpośrednio do routera, ale do reperatora Devolo, mnoży moc sygnału o więcej niż 10! Na ładnej odległości, w moim ogrodzie i przy basenie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo dobra jakość, łatwa instalacja, szybka dostawa - 5 dni. Dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$15.99
    • US$59.99
    • US$29.99
    • US$229.99
    • US$68.99
    • US$23.99
    • US$16.99
    • US$169.99
    • US$60.99