Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(325)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(325)
    • 5 Star(303)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2020

    Świetny jak powtarzacz! Wzmacnia publiczne wifi z daleka, od ledwo użytecznego, aby być mocnym, i zawsze szybkie połączenie. Łatwy do instalacji, montażu i podłączania zasilania. Konfiguracja ręcznie lub przez asystenta za pomocą przeglądarki do otwarcia strony administratora sieci powtarzających. Przedmiot dotarł szybciej niż oczekiwano i jest w lepszym stanie. 10 gwiazdek na tę sprzedaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Wykonałem świetną robotę, zastępując mój wewnętrzny router na zdalną antenę. Stabilne połączenie na 2.4 i 5GHz. Nie mogę oceniać prędkości, bo moje połączenie LAN jest uszkodzone, bo jest przez gniazdko zasilania. W moim przypadku zapewnia internet dla wszystkich IoTs na przednim i tylnym podwórku kamery monitoringu i samochody. Bardzo zadowolony z tego produktu. Zamontowany 4m w górę zajmuje prawie 300m w niektórych kierunkach i można go zobaczyć przez szopy itp. Pozwoliło mi też usunąć wewnętrzne powtarzacze. POE jest idealne do prostego montażu. Bardzo prosty i łatwy w obsłudze interfejs. Skąp dla Ethernet NOOB. --> zachowaj swoje hasła długo, inaczej sąsiedzi będą na nim!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    يعمل جيدا سهل الإعداد lit. s) ppkt الإرسال والاستقبال مثاليان. Działa dobrze, łatwo zainstalować. Transmisja i odbiór są idealne. Testé toute la Jourée. Fonctionne bien, facile à instalator et konfigurator. Transmisja i la recepcja sont idéales. Achat très satisfait

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει!!! Συνιστάται!!! για απαιτητικούς!! Αργή αποστολή......

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Darmowy Internet!! To włącza publiczne Wifi z odległości 1/4 mili i nadaje w naszym budynku pełną siłę. 40–60 Mb/s stałe bez kropli i spowolnienia. Jestem szczerze zaskoczony, że to działa tak dobrze, jak działa. Jest tak solidny i szybki, nawet gdyby kablówka stała się dostępna tutaj, nie marnowałbym na to miesięcznej opłaty. To tak, jakby mieć specjalne połączenie szerokopasmowe. I można „stokrotki łańcuch" (to nie jest naprawdę Stokrotka łańcuchowa), ale dodanie większej ilości powtarzających pozwala na nadawanie publicznego wifi przez wiele SSID-ów - każdy z nich cieszy się pełną przepustowością!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Compact jako półlitrowa botighia bez anten są wygodne napisane, aby uniknąć odwracania anteny, zawiera kołki i ręczne w języku angielskim z wieloma zdjęciami, Porady naprawić z przywiązanie anteny do haczyków, ale są wliczone meghio umieścić je, będę dodać więcej po instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobry transport jeszcze nie próbował, ale niedługo będę. Dobra paczka, dziękuję Banggood. Do zobaczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Bardzo dobra, bardzo duża odległość wifi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo dobra jakość, łatwa instalacja, szybka dostawa - 5 dni. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Dobra robota dla ciebie tylko 10 dni. Dostałem zamówienie To dobrze, że wybrałeś innego kuriera, jak Ripex

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft4 229
    • Ft33 586
    • Ft67 176
    • Ft29 311
    • Ft31 449
    • Ft36 640
    • Ft27 479
    • Ft26 258
    • Ft33 586
    • Ft18 318
    • Ft54 961
    • Ft24 120
    • Ft43 358
    • Ft15 265
    • Ft19 234
    • Ft16 221
    • Ft27 174
    • Ft8 852