Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Wygląda na bardzo dobrą i solidną maszynę, której jeszcze nie próbowałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Góra, znowu chętnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Jak opis i bardzo dobrej jakości materiał. Wszystko działa idealnie i jest z akcesoriami wsparcia. Zasięg zależy od instalacji i lokalizacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Bardzo dobra wrażliwość. Powtarzał sygnał Wifi mierzony przy -73dbm (z komórką) bez rozłączenia. Działał w miejscach, gdzie nawet nie zapalono miernika sygnału. Jego montaż zewnętrzny pozwala umieścić optymalną przestrzeń sygnałową, aby uzyskać najsilniejszy sygnał. POE umożliwia zasilanie i ethernet przez ten sam kabel. Jego programowanie jest proste i można je wykonać za pomocą domyślnego systemu SSID bez kabla sieciowego. Podstawowa teoria sieci jest potrzebna, aby programować ją zgodnie z programem (powtórka, mostek, router).Prowadnice są dość przyciemnione i niewidoczne w świetle dziennym. Jako ogólnie bardzo dobry wybór dla zewnętrznego powtarzacza Wifi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    Recebi corretamente o produto conforme descrito, realizei alguns testes parece ser bom ainda vou implementar definitivamente minha área externa, após deixarei novas revisões!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Nie widziałem jeszcze odległości, Max, nazywa się mila, ale jest odwołany, kiedy wychodzę z domu. Jeśli jest coś, o czym nie wiem, rzucę na to okiem i skomentuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dobrej jakości produkt, jak na razie działa idealnie, zamówiłem drugi jako prezent dla mojego brata. Satysfakcja. Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    W dobrym stanie, odległość wysyłania 150 Mb na ponad 500 m.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 500
    • Ft35 324
    • Ft22 268
    • Ft28 589
    • Ft76 081
    • Ft9 971
    • Ft78 332
    • Ft18 811
    • Ft13 295
    • Ft27 259
    • Ft39 560
    • Ft73 139
    • Ft7 677
    • Ft61 170
    • Ft13 960
    • Ft76 796
    • Ft28 256
    • Ft15 290