Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Idealne do mojej szopy, gdzie trzymam samoloty. Łatwy w instalacji. Musisz naładować panel słoneczny na dobry dzień, żeby uzyskać korzyści. Światła zaświecą się tylko wtedy, gdy jest całkowicie ciemno, co jest jedynym minusem. Ale mówiąc, kiedy są one na to są wystarczająco jasne do mojego użytku i jestem z nich bardzo zadowolony, zwłaszcza z ceny. Zaprojektowałem nawet uchwyt dla kontrolera, więc muszę go użyć jak zwykłego włącznika światła. Daj mi znać, jeśli tego chcesz, a wrzucę to na coś innego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Jakość i wydajność są ponad zadowalające! Pracują wygodnie w niskiej jasności przez ponad sześć godzin bez przerwy, bardzo dobrze ładują się w słońcu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    funzionano a meraviglia. Comodo ed efficiente. sono molto contento dell'acquisto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Był dobrze zapakowany, w idealnym stanie pracy. Lampy mają system IR wewnątrz, więc wskazujesz na nie, aby otworzyć lub zamknąć światło. Światło jest chłodne, nie ciepłe. Bateria ostatnia dobra i ładowanie działa w porządku. Polecam, bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Bardzo dobry i piękny produkt. Działa idealnie, dobre oświetlenie. Proponuję to vfm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    ......to musi być tylko naładowane i na pewno zadziała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Znacznie lepsze niż kupowanie w Alibaba, przybywają kurierem, który zwykle dostarcza w ręce, jakość jest dobra dla ceny, które mają. Dla reszty polecam kupić tutaj zamiast Alibaba co daje wiele problemów z usług posprzedażnych, a nawet zostawić przesyłki w skrzynce pocztowej niepotwierdzonej recepcji z Alibaba, jestem bardzo zadowolony z Banggood dla ich dostaw, Usługa po sprzedaży i którzy martwią się o rozwiązanie każdego problemu masz w przeciwieństwie do Alibaba. Pozdrowienia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Wygląda dobrze, jak na pieniądze, wygląda stabilnie. Zrobię dziś pierwszy test w ogrodzie. Zobaczmy więc, jaka jest ogólna ocena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Zjawił się szybko. Trochę mniejszy niż myślałem, ale wydaje się wart swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Góra!!! Cieszę się, że wróciłem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$13.90
    • US$51.96
    • US$18.99
    • US$22.99
    • US$26.99
    • US$12.99
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$35.79