Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Produkt dotarł nietknięty i zgodnie z planem, dostarczyć go z baterią i workiem z skuterem wodnym

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Super schneller Versand. Mal sehen wie er sich im Wasser schlägt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Otrzymany szybko bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dostawy na czas, teraz do ich przetestowania.!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    Ottimo Prodotto utilizzato in Mare Mosso, peso 125kg e mi porta, certo non a 7km/h di velocità,apportando qualche modifica cambio batteria con 2 lipo da 3 celle 8000 mah 100C in serie ha un ottimo spunto per la durata non ho ancora avuto modo di testarlo ma consiglio un cicalino per quando si stanno scaricando per ovviare al pericolo che vadino oltre la soglia di scarica. Consigliato al 100%

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    Доехал скутер без повреждений. Аккумулятор в комплекте. Первый опыт покупки такого скутера, будем испытывать на море) Вакуум держит, вазелин с резиновыми кольцами в комплекте. На первый взгляд - все отлично! Есть небольшой запах от резиновых деталей, не критично. Bang respect.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    W porządku, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Dostarczono mi go wczoraj. Jako pierwsza operacja wykonałem pełne naładowanie baterii i próbowałem przez 10 sekund, jeśli zabrakło wody. Wytworzyła silną iskrę z lekkim płomieniem i zaczęła się. Próbowałem ponownie po około 20 minutach i wszystko wydawało się w porządku. Mam nadzieję, że gdy użyję go następnego lata, wszystko się uda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Produkt przybył bardzo szybko i za to masz 6 gwiazdek, dziękuję Banggood! Nie mam możliwości jej przetestować. Mam nadzieję, że podróż będzie możliwa latem, piękne jeziora w Serbii czekają na nią. Po tym przepiszę tekst tutaj i podzielę się z wami moimi doświadczeniami. Powodzenia @ all i hf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Rozsądnie zarąbisty skuter! Naładowałem baterię, łatwo ją było rozmontować. Użyłem skutera w basenie i to jest bestia z maszyny. Nie mogę się doczekać nurkowania za kilka dni w Waszyngtonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft524 419
    • Ft10 157
    • Ft92 626
    • Ft26 496
    • Ft9 797
    • Ft39 328
    • Ft31 462
    • Ft93 881
    • Ft43 153
    • Ft9 502
    • Ft22 612
    • Ft62 108
    • Ft70 138
    • Ft103 645
    • Ft259 694
    • Ft39 001
    • Ft10 157
    • Ft39 328