Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1203)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1203)
    • 5 Star(1111)
    • 4 Star(82)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/06/2021

    Bardzo dobrej jakości torba, poręczna, lekka i wszystko pasuje w porządku. Musisz przyzwyczaić się do faktu, że otwory dla sprzętu są bardzo ciasne. Jakość za pieniądze, całkowicie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    w danym czasie dostawy. Dron i akcesoria pasują do torby. Nie wiem, czy jest jeszcze wodoodporny. Ale to robi dobre wrażenie. Cena/wydajność zdecydowanie pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przybyło z Europy. Szybka dostawa, bardzo dobry pakiet i materiały. Jest wystarczająco miejsca, aby przechowywać 2 baterie 1 zamontowane na dronie; bardzo przydatne kieszenie i pasek na ramię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    ήρθε γρήγορα, όχι πολύ ταλεπωρημενη η συσκευασία. πιστεύω ότι θα ανοίξει λίγο η θήκη γιατί είναι όλα λίγο στριμωγμένα. η θήκη για τις μπαταρίες δεν είναι αρκετά βαθιές για να πάρουν όλη τη μπαταρία, οπότε λίγο προεξέχει.... Σε γενικές γραμμές είναι καλή. Ήθελε να είναι λίγο ποιο ευρύχωρη...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Η ημερομηνία παραλαβής που έλεγε το banggood ήταν 25/7/2021. Εγώ παρέλαβα σήμερα. 1 μήνα νωρίτερα. ΤΕΛΕΙΑ. Η συσκευασία δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από το πακέτο με τους έλικες του fimi x8, που ήταν λίγο στραπατσαρισμένο. The date of receipt stated by banggood was 25/7/2021. I received it today. 1 month earlier. PERFECT. The packaging had no particular problems, except for the package with the propellers of the fimi x8, which was a bit strained.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Absolutnie mi się podoba. Wszystko pasuje perfekcyjnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Dobra jakość, ale niestety nie ma bardzo mało miejsca dla drona i akcesoriów. Musiałem przerobić. Pilot jest około 2 cm od siebie, więc anteny nie są optymalnie chronione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    👏🏼👏🏼👏🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Doskonały produkt! Świetna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo ładna torba, podobała się całkiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 597
    • Ft3 831
    • Ft6 513
    • Ft1 988
    • Ft11 740
    • Ft7 664
    • Ft3 831
    • Ft6 967
    • Ft6 131
    • Ft4 212
    • Ft5 971
    • Ft28 367
    • Ft8 295
    • Ft19 933
    • Ft6 131
    • Ft4 212
    • Ft19 913
    • Ft3 445