Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1189)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1189)
    • 5 Star(1099)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    Produkt dotarł nietknięty!... Wszystkie zamki są doskonałe!!!... Ślub zewnętrzny jest dobry!... Po prostu nie podobał mi się wewnętrzny koniec... Kiedy włożysz baterię na „nasadkę" jest wyżej. Nie pasuje za dobrze... Ale do ochrony i przechowywania akcesoriów wspaniałego Fimi x8 jeśli

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Ładna sprawa. Jak na razie wszystko pasuje i bezpiecznie. Cieszę się, że mam tę sprawę. Jeśli jest jakiś minus, to nie ma żadnych stóp na dnie, nawet jeśli większość z nas będzie ją kładziła na plecach. To tylko moje zdanie. Ma ładny mocny dotyk i uchwyt nawet wygląda i czuje się naprawdę wytrzymały i bezpieczny. To będzie bardzo przydatne. Uwierz w to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Świetna cena za pieniądze. Uwaga, RC wystaje z torby 2 cm, ale to nie problem. Chciałem tylko, żebyś wiedział. Torba wydaje się droższa niż jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo dobrej jakości torba, poręczna, lekka i wszystko pasuje w porządku. Musisz przyzwyczaić się do faktu, że otwory dla sprzętu są bardzo ciasne. Jakość za pieniądze, całkowicie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    w danym czasie dostawy. Dron i akcesoria pasują do torby. Nie wiem, czy jest jeszcze wodoodporny. Ale to robi dobre wrażenie. Cena/wydajność zdecydowanie pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przybyło z Europy. Szybka dostawa, bardzo dobry pakiet i materiały. Jest wystarczająco miejsca, aby przechowywać 2 baterie 1 zamontowane na dronie; bardzo przydatne kieszenie i pasek na ramię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    ήρθε γρήγορα, όχι πολύ ταλεπωρημενη η συσκευασία. πιστεύω ότι θα ανοίξει λίγο η θήκη γιατί είναι όλα λίγο στριμωγμένα. η θήκη για τις μπαταρίες δεν είναι αρκετά βαθιές για να πάρουν όλη τη μπαταρία, οπότε λίγο προεξέχει.... Σε γενικές γραμμές είναι καλή. Ήθελε να είναι λίγο ποιο ευρύχωρη...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Bardzo dobry lepszy niż oczekiwano o jakości produktu był naprawdę wart bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Η ημερομηνία παραλαβής που έλεγε το banggood ήταν 25/7/2021. Εγώ παρέλαβα σήμερα. 1 μήνα νωρίτερα. ΤΕΛΕΙΑ. Η συσκευασία δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από το πακέτο με τους έλικες του fimi x8, που ήταν λίγο στραπατσαρισμένο. The date of receipt stated by banggood was 25/7/2021. I received it today. 1 month earlier. PERFECT. The packaging had no particular problems, except for the package with the propellers of the fimi x8, which was a bit strained.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Dobra jakość, ale niestety nie ma bardzo mało miejsca dla drona i akcesoriów. Musiałem przerobić. Pilot jest około 2 cm od siebie, więc anteny nie są optymalnie chronione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 566
    • Ft7 566
    • Ft3 021
    • Ft16 082
    • Ft3 842
    • Ft8 389
    • Ft50 858
    • Ft10 896
    • Ft11 886
    • Ft15 134
    • Ft15 276
    • Ft6 990
    • Ft14 619
    • Ft5 592
    • Ft3 142
    • Ft5 446
    • Ft12 409
    • Ft10 136