Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1252)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1252)
    • 5 Star(1156)
    • 4 Star(84)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2022

    Great looking travel Case for the Fimi X8 SE Drone. it has outside pockets front (zippered) and back and also inner side of the front. It has ample space for the drone, controller and batteries. I would recommend this case for the drone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo dobrej jakości torba, poręczna, lekka i wszystko pasuje w porządku. Musisz przyzwyczaić się do faktu, że otwory dla sprzętu są bardzo ciasne. Jakość za pieniądze, całkowicie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    w danym czasie dostawy. Dron i akcesoria pasują do torby. Nie wiem, czy jest jeszcze wodoodporny. Ale to robi dobre wrażenie. Cena/wydajność zdecydowanie pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    ήρθε γρήγορα, όχι πολύ ταλεπωρημενη η συσκευασία. πιστεύω ότι θα ανοίξει λίγο η θήκη γιατί είναι όλα λίγο στριμωγμένα. η θήκη για τις μπαταρίες δεν είναι αρκετά βαθιές για να πάρουν όλη τη μπαταρία, οπότε λίγο προεξέχει.... Σε γενικές γραμμές είναι καλή. Ήθελε να είναι λίγο ποιο ευρύχωρη...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Η ημερομηνία παραλαβής που έλεγε το banggood ήταν 25/7/2021. Εγώ παρέλαβα σήμερα. 1 μήνα νωρίτερα. ΤΕΛΕΙΑ. Η συσκευασία δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από το πακέτο με τους έλικες του fimi x8, που ήταν λίγο στραπατσαρισμένο. The date of receipt stated by banggood was 25/7/2021. I received it today. 1 month earlier. PERFECT. The packaging had no particular problems, except for the package with the propellers of the fimi x8, which was a bit strained.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Absolutnie mi się podoba. Wszystko pasuje perfekcyjnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Dobra jakość, ale niestety nie ma bardzo mało miejsca dla drona i akcesoriów. Musiałem przerobić. Pilot jest około 2 cm od siebie, więc anteny nie są optymalnie chronione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Top, jak w reklamie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Bardzo dobry produkt, dobrze zbudowany i nieskazitelne wykończenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Los compartimientos no me han quedado del todo claro, pero definitivamente el dron y el control van bien protegidos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$27.71
    • US$20.99
    • US$36.95
    • US$16.79
    • US$16.79
    • US$12.99
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$7.34
    • US$18.47
    • US$11.54
    • US$14.99
    • US$12.99
    • US$75.99
    • US$45.99