Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Walizka pozwala nosić wszystkie akcesoria drona i samego drona. Wspaniały produkt świetny stosunek jakości do ceny. Bardzo przestronna torba. Fimi mini x8 jest bezpieczny. Posiada 3 standardowe baterie, jeden pro, pilota, kable, ładowarkę. Wyściółka jest odpowiednia. Musiałem usunąć część ochraniaczy z obudowy baterii pro inaczej baterie wystają na zewnątrz i torba nie chciała się zamknąć. Na zdjęciu widać fragment, który wyjąłem. Zapomniałem, że jest również ładny pasek na ramię z karabinkami ze stopu aluminium. Zalecam bezpieczne transportowanie drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Produit conforme à la commande de bonne facture, après une attente de livraison pour réapprovisionné ma commande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Ładna jakość torby na fimi mini

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobry materiał i dobrze wyglądający, Trudno jest umieścić dodatkowe baterie w worku, we właściwych dla nich miejscach, a po tym, znacznie trudniej jest wyjąć baterie z tych miejsc wewnątrz torby, ponieważ są one zbyt małe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Przyjechaliśmy szybciej, niż się spodziewaliśmy, choć nie jest to zbyt precyzyjne. Skrzynie na baterie są trochę wąskie, z czasem rozszerzają się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Wygląda na ładną i mocną. Ale nadal czekam na Fimi X8 Mini, więc nie wiem, czy będzie pasował idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Miejsce na baterie jest za małe, a po wyjęciu jest to prawie niemożliwe. Reszta jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Nic mi nie jest... Ale FIMI jeszcze tu nie ma. Zawsze pomylił numer domu na paczkach. /Poprawka: ROSENALLEE 11 (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Torba została dostarczona szybko, jakość jest świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Produkt premium! (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$57.99
    • US$21.99
    • US$13.64
    • US$22.99
    • US$81.99
    • US$3.99
    • US$4.99
    • US$25.99
    • US$13.64