Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2019

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Naprawdę jasny, dużo jaśniejszy niż się spodziewałem i po pełnym naładowaniu baterii nigdy nie będzie światła, czujnik jest idealny i szybko odbiera źródło ciepła lub ruch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Chociaż opakowanie nie było odpowiednio zabezpieczone, led dotarł w całości, na czas, bez podatków.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Zadowolona jak boa dusiciel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2019

    Awful seller, Hi, I ordered 2 items. One item is operating OK, but second item turns off immediately after turning ON.It has been charged at window two days now, it does not help.Attached video link. No answer from seller for almost a month.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2019

    Die Lampen sind sehr hell, bei 66 LED's kein Wunder, sind beide auf meinen Balkon. Momentan ist die Funktion gedimmt bei 3% und bei Bewegung leuchten beide auf 100%. Kann ich nur empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    me parece bien. normalmente la batería no dura con suficiente carga aún cuando esté bajo sol fuerte por 10 horas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    Incredibly bright. Almost lights up the whole yard. The same light at a major hardware chain goes for 3x the price. I shall be ordering 2 more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2019

    this is excellent. I thought it had to be plugged in full time but it has its own internal battery. savage. now a permanent fixture on my desk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2019

    el tiempo de entrega muy malo tardo demasiado a pesar de que pague envió, pero afortunadamente los productos llegaron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.80
    • US$26.55
    • US$10.99
    • US$13.85
    • US$29.20
    • US$32.19
    • US$62.99
    • US$14.54
    • US$12.99
    • US$17.99
    • US$7.99
    • US$18.47
    • US$18.99
    • US$13.90
    • US$26.99
    • US$51.96
    • US$29.99
    • US$86.26