Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    To trochę potrwa, ale przychodzi spokojnie. Bądź cierpliwy i czekaj na te dni, bo na to zasłużyłem. Co do plecaka myślałem, że jest trochę większy, ale biorąc pod uwagę cenę, to jest naprawdę ładny plecak/plecak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Πρώτη φορά παραγγέλνω από banggood και ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και για τα λεφτά του αρκετά τίμιο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Biorąc pod uwagę cenę, jest to naprawdę ładny plecak. Pasuje idealnie do moich potrzeb, mam miejsce dla mojego DSLR kilka soczewek i inne rzeczy. Jak bardzo jest odporny na deszcz, nie mogę powiedzieć, myślę, że najlepiej założyć, że nie jest...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    جودة الحقيبه ممتازة وسعر مناسب 100‎%‎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Świetny produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Plecak nie jest duży, ale w moją kamerę i obiektyw, dwa inne soczewki, zestaw czyszczący i baterie. Wszystko pasuje wygodnie i przytulnie. Przegrody są łatwe do zmiany w dowolnej konfiguracji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dokładnie produkt i punktualność, którą otrzymałem było zbyt wiele, pierwszy zakup, jeśli zbyt wiele na tej platformie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Przybył w wspaniałych warunkach! Dobry Produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Świetna, solidna rada produktowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dziękuję, Szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 756
    • Ft7 164
    • Ft15 192
    • Ft23 545
    • Ft25 641
    • Ft50 966
    • Ft1 835
    • Ft13 376
    • Ft5 514
    • Ft19 779
    • Ft8 678
    • Ft5 884
    • Ft4 778
    • Ft6 957
    • Ft4 457
    • Ft6 018
    • Ft10 299
    • Ft9 200