Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2018

    I received this pair of shoes and truly like it. The color and the shape are exactly the same as the photos. Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2017

    I like it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2017

    Ordered these boots in black and they're really cute. I went a size larger than I normally wear and they fit fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Buty są szczupłe i wykonane z plastiku. Następnym razem zamówiłbym większy rozmiar. Podeszwa jest bardzo dobra, sprężystość i toczenie stopy jest podparte. Kolor i wszystko jak pokazano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2018

    I am very happy with the product! Thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2019

    Me encantaron son muy comodos.. y calientitos

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2018

    качество и внешний вид соответствуют описанию. доставка была произведина во время.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2018

    thanks goods have caming

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2017

    Товар доставлен очень быстро-за 10 дней. Качеством удовлетворён вполне,жена носит с большим удовольствием! Это уже 5 пара этого производителя! Могу откровенно рекомендовать всем!!! Спасибо!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2017

    Fantasticos y muy comodos, los recomiendo a quien sufra de los pies. La entrega ambien fue mas rapidad de lo esperado No se lo piensen Comprenlos ya

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.36
    • US$42.72
    • US$88.99
    • US$116.44
    • US$28.99
    • US$48.50
    • US$53.99
    • US$106.06
    • US$111.54
    • US$95.89
    • US$85.46
    • US$97.74
    • US$100.04
    • US$54.99
    • US$86.61
    • US$92.63
    • US$59.99
    • US$599.99