Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(204)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-20 03:09:58

    camera qui est facile a configurer avec l application SAP HD sous android, la boite etait completement ouverte durant le transport heureusement que c est costaud une fois configurée j ai créé un acces par rstp sous mon synology la ligne de commande se trouve facilement sur internet maintenant j ai accès directement par dscam la qualité est bonne de nuit comme de jour, je ne l ai que depuis peut faudra voir sur du plus long terme le rapport qualité prix est très très bon

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-28 05:31:08

    A PRÓBÁK ALAPJÁN EGÉSZ JÓ,DE MÉG A MEGOSZTÁSÁT NEM TUDOM BEÁLLÍTANI HOGY TÖBB HELYRŐL IS LÁTHATÓ LEGYEN A MEGFIGYELT TERÜLET.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-12 11:13:14

    Boa qualidade, a câmera é toda em metal, e pega em boa distância, cerca de uns 100 metros. A caixa é pequena, o que facilita na alfândega também. Comprei 4 delas. Tem funcionamento pela WEB, você acessa pelo celular, mas pode configura-la melhor via web pelo deskop. Qualidade da imagem noturna é boa, cerca e uns 15 metros. Tem um Zoom bem pequeno, e funciona em NVR como Intelbras com Onvif. Compatível com o Onvif, também funciona em outros NVRs.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-05 12:23:34

    Not happy with this product. There is not enough thread on the mount for it to stay screwed in to the camera so it cannot be fixed anywhere. I contacted Banggood when I received it but they have not bothered replying.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-31 19:27:47

    Las càmaras llegaron mojadas y no sirven. He mandado muchos emails de quejas y ninguna respuesta

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-27 08:40:47

    Good camera with a very good app.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-14 13:15:12

    I am satisfied.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-07 06:40:38

    Produto de ótima qualidade! Entrega sem problemas!

    Komentarze
  • Jof
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-20 07:49:13

    Well received. Thanks Bangood for your Service. Continue to keep it high.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great camera

    2018-11-24 09:40:15

    Great camera for the price. I bought mine to watch over a feed station I have on my property. It's about 100yds away from my house and still picks up a great wifi signal. The app works great and was easy to pair with the camera. Now I can open the app no matter where I'm at and see live, real-time video of the animals that come around!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>