Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/06/2021

    Recebi sem custos adicionais de alfândega, Já testei e funcionou super bem, entregando mais de 13 Volts e mais de 10,3 Amperes num motor de parafusadeira DC, e chegando acima dos 31 Volts usando uma carga resistiva de 3W. Aparenta ter baixo Ripple.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dostawa była szybka... źródło przybyło w bardzo cienkim kartonowym pudełku... chronionym tylko przez styroby... pozostawione w potrzebie opakowania; I został rozerwany prawdopodobnie w transporcie... Jeszcze nie testowałem... potrzebuje adaptera jako gniazdo i UK (Wielka Brytania standard. Ale źródło jest doskonałe...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Precyzyjna, z ładnym wyglądem, czytelne wyświetlacze, chronione zwarciem. Dokładny, piękny wyświetlacz, łatwy do odczytania i ochrona zwarcia obwodu. Proponuję https://youtu.be/XUTIiebekKQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Napięcie i prąd są wyłączone o 10mV/mA na mojej jednostce. Nadal jest bardzo zdolny. Ustawienie niskiego prądu/napięcia może być trudne, więc spodziewać się pewnych komplikacji podczas próby testowania diod LED na poziomie 20mA. Napięcie spada powoli, gdy je zmniejsza. Funkcja stałego prądu zajmuje trochę czasu, więc nie podłączaj do niej nic wrażliwego (jak obecny multimetr pomiarowy), gdy jest ustawiony na 100mA/30V czy coś w tym stylu, ponieważ 30V zajmuje dużo czasu. Przełącz zasilanie, więc jest trochę hałasu, ale jest to dopuszczalne. Fani nie zaczną, dopóki nie będzie to konieczne, co jest dobre. Funkcja OCP też jest bardzo przydatna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Przybyło dobrze, przybyło szybko północno-wschodni region Jaboatão dos Guarapes, metropolia rafy, tylko ekran z drobnymi zarysowaniami, i gruba wtyczka nie weszła do gniazdka, ale poza tym normalność połączyła mnie tutaj, Powiązałem kilka rzeczy do testów i to jest teraz po prostu widząc zachowanie na dzień, jak to będzie jego trwałość na czas zadowolenia z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Produkt dotarł w dobrym stanie. Chciałam się upewnić, że wszystko w porządku. Jeszcze go nie przetestowałem. Ale dobrze się przycina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    To część mojego pierwszego zamówienia od Banggood. Jak na razie jestem pod wrażeniem obsługi i szybkości. Mam jedną drobną skargę. Zamówiłem 30V 10A DPS3010U, ale zamiast tego otrzymałem urządzenie 60v 5A DPS605U. Przypuszczam, że to ulepszenie, i bardziej przydatne. Na razie działa, będę aktualizować w miarę moich postępów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Co jest napisane na pudełku, że dobry zasilacz? Gdybym miał być wybredny i powiedzieć ide jak dokładniejsza kontrola, ale naprawdę dobry produkt jestem zadowolony z tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt jest w porządku, ale miał kilka trafień. To chyba były kłopoty w transporcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Towary zostały przyjęte w dobrym stanie, ale nie zostały całkowicie przetestowane. Powodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft55 426
    • Ft43 412
    • Ft58 865
    • Ft68 358
    • Ft43 412
    • Ft182 543
    • Ft51 507
    • Ft43 412
    • Ft103 464
    • Ft42 862
    • Ft36 422
    • Ft86 466
    • Ft17 913
    • Ft21 113
    • Ft19 193
    • Ft28 791
    • Ft19 193
    • Ft3 321