Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(241)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(241)
    • 5 Star(225)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2020

    Źródło przybyło w idealnym stanie, jeszcze nie zadzwoniło, najwyraźniej w porządku. Fontanna jest piękna i dobrze kompletna. Skarga, którą właśnie otwieram, odnosząca się do źródła, które przyszło. Zobaczysz na zdjęciu. Kupiłem DPS605U.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Przybyło super szybko wygląda świetnie- polecam Bangood AAA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Sprzęt przyjechał, przetestował i działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Nauka zakupów online, stacjonarne rzeczy Przez COD 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Dostarczenie z magazynu w ciągu 3 dni, w porządku, odpowiada opisowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dostawa była szybka... źródło przybyło w bardzo cienkim kartonowym pudełku... chronionym tylko przez styroby... pozostawione w potrzebie opakowania; I został rozerwany prawdopodobnie w transporcie... Jeszcze nie testowałem... potrzebuje adaptera jako gniazdo i UK (Wielka Brytania standard. Ale źródło jest doskonałe...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Recebi sem custos adicionais de alfândega, Já testei e funcionou super bem, entregando mais de 13 Volts e mais de 10,3 Amperes num motor de parafusadeira DC, e chegando acima dos 31 Volts usando uma carga resistiva de 3W. Aparenta ter baixo Ripple.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Towary zostały przyjęte w dobrym stanie, ale nie zostały całkowicie przetestowane. Powodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Produkt dotarł w dobrym stanie. Chciałam się upewnić, że wszystko w porządku. Jeszcze go nie przetestowałem. Ale dobrze się przycina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Napięcie i prąd są wyłączone o 10mV/mA na mojej jednostce. Nadal jest bardzo zdolny. Ustawienie niskiego prądu/napięcia może być trudne, więc spodziewać się pewnych komplikacji podczas próby testowania diod LED na poziomie 20mA. Napięcie spada powoli, gdy je zmniejsza. Funkcja stałego prądu zajmuje trochę czasu, więc nie podłączaj do niej nic wrażliwego (jak obecny multimetr pomiarowy), gdy jest ustawiony na 100mA/30V czy coś w tym stylu, ponieważ 30V zajmuje dużo czasu. Przełącz zasilanie, więc jest trochę hałasu, ale jest to dopuszczalne. Fani nie zaczną, dopóki nie będzie to konieczne, co jest dobre. Funkcja OCP też jest bardzo przydatna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.32
    • US$109.23
    • US$80.26
    • US$24.24
    • US$8.99
    • US$34.75
    • US$146.31
    • US$13.79
    • US$40.41
    • US$32.39