Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    A quick/fun build. Sounds better than I expected, not amazing, but pretty good for a <$20 speaker/radio. Overall, definitely worth the money for this little guy. Pros: Everything fit together well, as it should Components all worked Sounds way better than I expected FM Radio gets WAY better reception than I expected! Cons: Does NOT include the BL-5C battery, you must order battery separately, or just leave plugged up Does NOT include the CR2025 battery for the remote control Directions are decent, but could be a LOT better. Soldering to the battery case is very difficult as it's just plastic with no hole in metal to adhere to. Took WAY longer than expected to arrive, kept getting delay notifications

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Dobrej jakości radio i łatwy w montażu, ale wymaga trochę lutowania. Dobrze przechwytuje stacje radiowe z dobrą jakością dźwięku. Próbowałem również funkcji Bluetooth, a także portów SD i USB i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Всё нормально, но цвет оболочки не прозрачный... обидно. Остальное все как и должно быть. Спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dobry zestaw, dobrze wykonany zarówno do części elektrycznych i elektronicznych, jak i do obudowy akrylowej, która dobrze pasuje. Dźwięk jest naprawdę dobry i nie zauważyłem żadnych szczególnych problemów podczas montażu. Doskonałe opakowanie, z którym przybywa, które chroni części podczas transportu. Instrukcja obsługi, do której można uzyskać dostęp z papieru znajdującego się w opakowaniu, jest również jasna.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Właśnie skończyłem montaż mojego odbiornika FM. Szybko zdobyłem zestaw. Był dobrze zapakowany. Jest szybki w montażu. Straciłem trochę czasu z powodu inwersji. „+" i „-" pomiędzy zdjęciem pobranej instrukcji i zdjęciem strony internetowej (który jest poprawny). Montaż obudowy wymaga pewnej umiejętności, ale wynik jest zwarty i elegancki. Pomimo bardzo krótkiej anteny, odbiornik FM ma dobrą czułość i selektywność Zadowolona. Dźwięk jest bardzo przyjemny, pomimo niewielkich rozmiarów głośników. Tylko dobór i przechowywanie stacji nie jest praktyczne w użyciu (ciśnienie Krótkie lub długie ciśnienie.... Niewyraźnie!). Zdalny sprawia, że ta funkcja jest trochę łatwiejsza. Wejście „AUX" działa poprawnie, jeśli GND jest umieszczone w środku z gniazda (i nie na jednym końcu jak na moim wierzchu). Nie próbowałem jeszcze wejść USB i Bluetooth. Zmieniłbym moje stanowisko na Przypadek problemu. Podsumowując: elegancki mały odbiornik FM bardzo przyjemny w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Ciekawy mini zestaw elektroniki, bardzo mi się podobała budowa. Brak angielskich instrukcji, ale nie jest trudne do opracowania, patrząc na etykietowanie obwodów drukowanych i konwencjonalnych; czerwony jest pozytywny, czarny jest zmielony lub negatywny itp. Daje odpowiednią jakość dźwięku dla jego wielkości. Podoba mi się ta akrylowa sprawa, dająca zautomatyzowany, ręcznie zbudowany widok wewnętrznych elementów. Ogólnie wysoka jakość za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dobry zestaw, dobrze wykonany zarówno do części elektrycznych i elektronicznych, jak i do obudowy akrylowej, która dobrze pasuje. Dźwięk jest naprawdę dobry i nie wykryłem żadnych szczególnych problemów podczas montażu. Doskonałe opakowanie, które chroni części podczas transportu.Wyczyść również instrukcję obsługi, która jest dostępna z kartonem w opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Skończyłem ten zestaw. Bardzo mi się to podoba. Dobry dźwięk łatwy w użyciu. Wszystkie funkcje działają idealnie. Zainstalowałem baterię telefoniczną Nokii. W przedziale akumulatorowym pod warunkiem. Również na pokładzie ładowarki. Tak w pełni doładowany, idź gdziekolwiek. Nadal działa z USB 5 woltów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    To jest naprawdę ładny produkt! Modułowa budowa i działa bardzo dobrze. Jedyną przestrogą, którą podnoszę, jest to, że nie ma możliwości baterii akumulatora, więc jeśli dodasz lipo (lub podobną) baterię, należy wziąć pod uwagę. Ogólnie rzecz biorąc, dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Dobry produkt, bardzo ładny dźwięk, dobry w budowie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$11.99
    • US$6.89
    • US$27.99
    • US$4.99
    • US$8.39
    • US$8.99
    • US$4.09
    • US$18.99
    • US$16.90