Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Dobrej jakości radio i łatwy w montażu, ale wymaga trochę lutowania. Dobrze przechwytuje stacje radiowe z dobrą jakością dźwięku. Próbowałem również funkcji Bluetooth, a także portów SD i USB i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Skończyłem ten zestaw. Bardzo mi się to podoba. Dobry dźwięk łatwy w użyciu. Wszystkie funkcje działają idealnie. Zainstalowałem baterię telefoniczną Nokii. W przedziale akumulatorowym pod warunkiem. Również na pokładzie ładowarki. Tak w pełni doładowany, idź gdziekolwiek. Nadal działa z USB 5 woltów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    A quick/fun build. Sounds better than I expected, not amazing, but pretty good for a <$20 speaker/radio. Overall, definitely worth the money for this little guy. Pros: Everything fit together well, as it should Components all worked Sounds way better than I expected FM Radio gets WAY better reception than I expected! Cons: Does NOT include the BL-5C battery, you must order battery separately, or just leave plugged up Does NOT include the CR2025 battery for the remote control Directions are decent, but could be a LOT better. Soldering to the battery case is very difficult as it's just plastic with no hole in metal to adhere to. Took WAY longer than expected to arrive, kept getting delay notifications

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Всё нормально, но цвет оболочки не прозрачный... обидно. Остальное все как и должно быть. Спасибо.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Ciekawy mini zestaw elektroniki, bardzo mi się podobała budowa. Brak angielskich instrukcji, ale nie jest trudne do opracowania, patrząc na etykietowanie obwodów drukowanych i konwencjonalnych; czerwony jest pozytywny, czarny jest zmielony lub negatywny itp. Daje odpowiednią jakość dźwięku dla jego wielkości. Podoba mi się ta akrylowa sprawa, dająca zautomatyzowany, ręcznie zbudowany widok wewnętrznych elementów. Ogólnie wysoka jakość za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Dobre urządzenie i dźwięk w normie, ale przycisk jest zepsuty. Odbiór Bluetooth jest słaby, wzmocniłem go. Jak lutować złącze 3,5 - na zdjęciu. Służy do podłączenia telefonu, komputera. Kup sobie inne nogi, te nie są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dobry zestaw, dobrze wykonany zarówno do części elektrycznych i elektronicznych, jak i do obudowy akrylowej, która dobrze pasuje. Dźwięk jest naprawdę dobry i nie wykryłem żadnych szczególnych problemów podczas montażu. Doskonałe opakowanie, które chroni części podczas transportu.Wyczyść również instrukcję obsługi, która jest dostępna z kartonem w opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Dobry produkt, bardzo ładny dźwięk, dobry w budowie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Arrived intact, I haven't tried yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Normalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.44
    • US$8.99
    • US$110.39
    • US$80.49
    • US$8.54
    • US$4.99
    • US$6.99
    • US$27.99
    • US$14.19
    • US$40.99
    • US$45.99
    • US$3.44
    • US$131.09
    • US$28.86
    • US$4.19
    • US$43.19
    • US$5.99
    • US$169.99