Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(479)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(479)
    • 5 Star(409)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2021

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, lakierowany, doskonałej jakości materiał i projektant, optymalny obraz, posiada uchwyt do podkładu, zdalne sterowanie i zasilacz. Znalazłem 3 negatywne punkty: - Pierwszym z nich była identyfikacja produktu na pudełku zewnętrznym, pudełko powinno być bez identyfikacji, co pozwala uniknąć ewentualnych strat. - drugi, nie ma warstwy z tworzywa sztucznego między oryginalnym pudełkiem produktu a zewnętrznym opakowaniem, byłby to sposób na utrzymanie produktu lepszej kondycji, oprócz ochrony przed wodą, Ponieważ w zewnętrznym pudełku, które otrzymałem, jest kilka nakłuć i jesteśmy w deszczowym okresie w stanie Bahia. Warto zaznaczyć, że ochrona styropianu ma tylko wewnątrz oryginalnego pudełka produktu. - Trzeci, powinien towarzyszyć standardowej wtyczki BR, ponieważ wzór startu produktu jest inny niż w Brazylii i potrzebuje adaptera. Zamówienie zrealizowane w dniu 11/24/2021 i dostarczone w dniu 12/21, łącznie 27 dni roboczych do daty dostawy do Bahia (Brazylia). Obciążono mnie 685,93 $, produkt wydany w tym samym dniu co potwierdzenie płatności.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Sipariş verdiğim aynı gün kargoya verildi ve 10 gün içerisinde elime ulaştı bu mükemmel bir şey. hızlı kargo güvenilir satıcı. kargo paketi muazzam korunaklı. BANGGOOD dan ilk siparişim keşke taksit seçenekleri de olsa 😊 Gümrüğe takılmadan vergi ödemeden gelmeside müthiş. cihaza gelecek olursan wanboo t6 Max projeksiyon cihazı gerçektende sinema keyfi veriyor görüntü kalitesi süper.cok az fan sesi var. her türlü renkte duvara yansittim görüntü gerçekten net. teşekkür ederim

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Kupiłem w kilka godzin już wysłał mi numer śledzenia, a do tego zajęło miesiąc, aby przyjechać i tym razem to zajęło dużo czasu, aby dotrzeć do Brazylii, Zostałem opodatkowany na 670,00 naprawdę nawet na metki jest zadeklarowany 93,16 dolarów, zewnętrzne pudełko przybyło w dobrym stanie, sprzęt gruźlicy działa doskonale, Mam Wanbo X1 pro z Androidem, który ma znacznie więcej funkcji i sprzętu i kosztuje 740.00 i nie byłem opodatkowany, nie wiem, czy zrobiłem dobry interes.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    XIAOMI Wanbo T6 MAX PROJEKTY z przodu od dnia, w którym mam swój adres. Chciałbym podziękować ARAS CARGO w BangoOOD i TURCJI za to. XIAOMI Wanbo T6 MAX Doradzam przyjaciołom, którzy chcą uzyskać dobry preoktor. Mi WANBO T2 1080p System operacyjny HD / 4K HDR Youtube i wideo 550 ANSI Lumen LCD i perfekcyjny wyświetlacz z eShare. (To urządzenie NIE jest DLP) wiedz to. Automatyczne skupienie i sterowanie KEYSTONE 12V.. Możesz go zamienić w swój saloon. Weken 2GB +16 GB Sound Sound 57, 58dB WIFI 2.4 +5G USB Wbudowany i niebieski 5,0 niebieski HOOPORS 2 x 5.W WIELKIE nadzieje. Również z Xaomi Android MI Box + odtwarzacz DVD można odtwarzać na zewnętrznych napędach. Możesz grać w świetne gry GOOGLE. Google Graj do menedżera Nebula APK w trzeciej części, możesz zobaczyć swój IPTV i APK Możesz pobrać i wypowiedzieć na wszystkich meczach...(XIAOMI) Wanbo T6 MAXXIXIAOMI WANBOT2 MAXXIMAXXIXIIAOMI WANBOT2 MAX 2 MAX. AMAZON PRIME SUPER.. NATFILIX TELECTIVE (ang.). Holut i Walt Diney w Turcji nie są jeszcze aktualne. Wanbot6 max i xaomi wanbot2 max videos w max yetube chcesz mieć zdjęcie... Nie mogę ci pomóc z reanimacją. Przyjaciele, ostatnie przypomnienie. Ponieważ jest wysoka, wynosi około 5000 TL.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Good value for money, I was surprised by brightness and picture quality even if it's not perfect. Strengths: Brightness Portable projector Contrast above average in this price range All in one with Android TV and built-in speaker Image fluidity No rainbow effect Price Weaknesses: Uneven sharpness Operating noise Lack of image adjustments Memory sometimes a bit slow to access applications 4k playback possible but with buffer Input lag too high for fast games Full review here: https://www.laurentwillen.be/en/test-reviews/projectors-tests-reviews/wanbo-t6-max-test-review/

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Za tę samą cenę mogę zaoferować coś więcej. Podejście do projekcji poprzecznej nie działa zbyt dobrze. Przednia projekcja jest idealna. Jakość i jasność są w porządku biorąc pod uwagę jego cenę. Wygląda dobrze w środowisku o niskim świetle lub lepiej, ale całkowicie w ciemności. Dźwięk jest całkiem akceptowalny, ponieważ szum wentylatora, który jest włączony od jakiegoś czasu sprawia, że staje się zauważalny, ale nie przeszkadza, jeśli słuchasz czegoś z dźwiękiem w słyszalnym głośności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Projektor przyszedł z małą plamą o średnicy 3 cm na projekcji 100 cali, mam nadzieję, że nie wzrośnie. Nie posiada certyfikatu DRW Widevine L1. W przeciwnym razie obraz jest dobry, a po nowej aktualizacji Input Lag był na 73ms, co nadal nie jest dobre.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    - Moje pierwsze zamówienie od BANGGOOD, produkt ma doskonały materiał i projekt każdy szczegół, świetny obraz. Produkt ma wygodny uchwyt, zdalne sterowanie (bez baterii) i zasilanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Jeden z najlepszych w 2021 roku... Wszystko w jednym inteligentny projektor, obejrzyj mój przegląd wideo na youtube to jest link... 👉👉👉 https://youtu.be/3Mrz45gnLFQ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Ma doskonałą jakość, tylko zainstalowane w nim aplikacje nie są certyfikowane, więc jakość nie jest w 100%, Netflix na przykład działa tylko w 480p. Telewizor 4k Stick rozwiązuje.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$196.99
    • US$92.99
    • US$209.99
    • US$159.99
    • US$155.99
    • US$265.99
    • US$99.99
    • US$149.99
    • US$545.99
    • US$249.99