Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(241)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(241)
    • 5 Star(221)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2022

    Dobra jakość, lekki i bezpieczny, świetny do przenoszenia. Używam go na projektorach i łatwiej jest wyświetlać wszędzie. Cena jest dość atrakcyjna, trudno jest osiągnąć z tą jakością i ceną. Szkoda, że opakowanie uległo uszkodzeniu podczas transportu i nieznacznie wpłynęło na produkt. Tak czy inaczej jest to warte wydanych pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Excelente facil de montar e com boa construção.. vem com logotipo Wanbo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, lakierowany, doskonałej jakości materiał i projektant, lekkie, wzmocnione wykończenie, niepoślizgowe, przenośne, posiada regulację wysokości i niestabilność. Opakowanie wewnętrzne zostało ugniatane, jednak produkt nie został uszkodzony. Umieszczenie warstwy bąbelkowego plastiku między wewnętrznym opakowaniem produktu a opakowaniem zewnętrznym byłoby sposobem na lepszą kondycję, ochronę i zapobieganie uszkodzeniom. Zamówienie zrealizowane w dniu 26/11 i dostarczone w dniu 27/12/2021, łącznie 27 dni roboczych do daty dostawy do Bahia (Brazylia). Polecam produkt i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Statyw dotarł szybko, a jakość produktu jest świetna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Mam go dla Wanbo x1, muszę powiedzieć, że robi swoje, montaż wydaje się dobrej jakości, a statyw jest oczywiście oznaczony Wanbo. Wszechstronny dla wielu pozycji, dostałem go w jednej pozycji i standardowego użytku. Na rozprawie od wczoraj, teraz jestem usatysfakcjonowany. Jedyną wadą absolutnie marginalną jest opakowanie. Opakowanie nie dotarło idealnie nietknięte, ale to całkowicie marginalny aspekt. Z tego, co widziałem i przeczytałem, jest to dość powszechny problem, prawdopodobnie związany z niewielką wrażliwością w wysyłce przez niektórych kurierów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Wysyłka: produkt przyszedł szybko ok. w ciągu 5 dni, ale został wysłany z tego samego kraju, co dostawy. Packaging: produkt był dobrze zapakowany i nieuszkodzony. Papierowa walizka miała ślady po dostawie, ale nic nie zostało uszkodzone, a produkt jest sprawny. Pierwsza próba: produkt jest łatwy w użyciu. Jestem w stanie osiągnąć wysokość 180 cm, co jest fantastyczne. Używam stojaka dla projektu BlitzWolf® BW-VP8 WIFI i jest wspaniały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Bardzo dobra dostawa, przybyła przed terminem. Materiał produktu jest dobry, z wyjątkiem motyli, które dociskają rurki, mogą być silniejsze. Zostawiam ten komentarz jako sugestię. Warte kosztów zasiłku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Doskonała jakość produktu, wykończenie Premium. Superszybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Niezadowolony z faktu, że nie wysłał inny produkt, który kupiłem razem ze statywem, jest to projektor. Co ma pan do powiedzenia w związku z tym negatywnym aspektem?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    chegou tudo ok, bem embalado produto é ótimo recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,429.99
    • US$149.99
    • US$2,319.99
    • US$449.99
    • US$2,369.99
    • US$339.99
    • US$149.99
    • US$1,549.99
    • US$299.99
    • US$349.99
    • US$499.99
    • US$209.99
    • US$269.99
    • US$959.99
    • US$239.99
    • US$999.99
    • US$112.99
    • US$18.99