Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Genialny produkt, klawisze są gładkie i brzmią bardzo cicho, szczególnie dobre dla paska, który jest zwykle dość głośny z każdą inną nasadką, którą na nią założyłem. Shipling był szybki, klawisze są w pojedynczych pudełkach, i są znakomitą jakością. Chciałbym kupić więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Zaskoczyła mnie jakość paska kosmicznego i pasował idealnie. Czuję się i brzmi świetnie. Łodygi są plastikowe i przyklejone wewnątrz drewna, więc nie zużywa się zbyt łatwo. Beatiful praca w świetnej cenie, na pewno kupimy więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Ładne wykończenie, dopasowanie jest bardzo szczelne do punktu montowania płyty są wyciągane po zdjęciu nakrętki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Świetnie po wsparcia sprzedaży. Zrefundowali mi wadliwą nakładkę i postanowili zamówić ją jeszcze raz. Otrzymał ją bez kłopotów, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    really pretty and well made but made my modded stabs rattle. Not for those which value sound, but will reccomend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Delivered faster than expected. Love the keycap!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Solid and aesthetically pleasant. It fit the switch very well. Rather fast delivery, a bit more than two weeks to Europe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Fantastyczne małe czapki o solidnej budowie i domowej estetyce. Naturalna wariacja w projektowaniu przynosi mnóstwo osobowości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Naprawdę ładne klawisze, ale żywica wykończeniowa z tyłu nasadki nie jest wystarczająco czysta, więc czasami przykleiła się po naciśnięciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Czas wysyłki trwa około 40 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 685
    • Ft9 478
    • Ft14 218
    • Ft7 265
    • Ft19 590
    • Ft8 214
    • Ft28 439
    • Ft4 737
    • Ft1 988
    • Ft19 906
    • Ft18 958
    • Ft17 062
    • Ft16 493
    • Ft15 071
    • Ft20 222
    • Ft15 925
    • Ft19 338
    • Ft18 010