Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2020

    Przewod zasilający nie jest typem UE. Nie ma adaptera. Ręczne tylko po chińsku. Trudno połączyć się z App. Musisz wybrać region Chin, ponieważ jeśli wybierzesz Hiszpanię urządzenie nie pojawi się na liście. Problemem jest to, że funkcje Aplikacji do sterowania urządzeniem są w języku chińskim. Produkt nie jest przeznaczony na rynek europejski. W przeciwnym razie jakość produktu jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Nie jestem facetem, który pisze recenzje, ale muszę przyznać, że byłem naprawdę zaskoczony tym, jak wszystko poszło gładko. Pakiet przyszedł W 3 dni (do Holandii) i jakość produktu jest wspaniała. Ale jakie są minusy? Po pierwsze kabel zasilający nie jest europejski. Na szczęście miałem zapas, który pasuje. Nie było żadnego adaptera. Czytałem w odpowiedzi, że było, ale nie. Po drugie, uruchomienie Apps do uruchomienia limitu 6 km było piekłem i nie zadziałało dla mnie. Dzięki Bogu, że był na to ręczny sposób (możesz go Google) Więc skasowałem aplikacje, bo i tak są śmieciowe. Używam zegarka Garmina, żeby wszystko śledzić. Do tej pory wszystko działa dobrze. Zastanawiam się tylko, jaka jest trwałość tego produktu. Czy to zadziała po kilku latach? Ogólnie za cenę, dostawę i produkt a duży Go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Nie jestem w stanie połączyć się z aplikacją i przejść od 3 kmh. Proszę mi powiedzieć, jakie kroki mam do wykonania jestem z Hiszpanii i czytam, że muszę wybrać chiński. Nie mogę zainstalować wtyczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Zamówienie przybyło w mniej niż 10 dni do Hiszpanii. To działa bardzo dobrze i sprzedającym 10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    Wszystko dobrze, cena nieco wyższa i dostawa ponad miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Bardzo szybka dostawa, ładny projekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Przybyło bardzo bouno... dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Nie działa tak, jak oczekiwano. Jednostka wyłącza się po 10 sekundach i w ogóle nie połączy się z aplikacją (nie pojawia się).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Po prawie 2 miesiącach otrzymałam go i jestem bardzo zafascynowana tym spacerkiem od Xiaomi. Urządzenie jest wykonane bardzo dobrze i z wysokiej jakości materiałów. Połączenie z aplikacją Mi Home było łatwe, wybierając Chiny kontynentalne. Z aplikacji można zwiększyć prędkość z 3 km do 6 km/h. Po 30 minutach spaceru mogę powiedzieć, że jest bardzo cichy i nie grzeje. Jedynym minusem dla mnie jest to, że kabel jest za krótki na moje potrzeby, inaczej to urządzenie jest warte pieniędzy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    ES
    02/06/2020

    Półtora miesiąca w drodze. Jest z europejskim łącznikiem. Powinni poprawić instrukcję obsługi poprzez włączenie większej liczby języków i wyjaśnić, jak połączyć się z aplikacją My Home (w ustawieniach wybierz Mainland China) oraz jak odblokować prędkość 3km/h. Musiałem przeszukać Internet, żeby było to coś prostego, co mogłoby być wskazane w instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$499.00
    • US$275.99
    • US$609.99
    • US$329.99
    • US$199.99
    • US$399.00
    • US$599.99
    • US$609.99
    • US$299.99
    • US$576.35
    • US$33.50
    • US$530.99
    • US$399.99
    • US$122.42
    • US$265.65
    • US$843.14
    • US$430.09
    • US$13.99