Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 23/11/2019

    El reloj se ve muy bien, un poco más grande de lo que me había imaginado, el extensible de metal tipo entramado se siente suave.cómodo, el tipo de chapado da la apariencia de ser de oro real, bonito acabado, de calidad.

    Komentarze
  • 11/07/2019

    Ottimo oggetto. Bello, Conforme a descrizione. Ottimo designer. Orologio di ottima maniffattura. Resistente e Manifattura robusta. Lo consiglio. Grazie. Farò con voi altri acquisti visto il buon oggetto ricevuto😊😊😊

    Komentarze
  • 06/05/2021

    Jestem zadowolony z mojego zegarka... za taką cenę....Dzięki

    Komentarze
  • 03/02/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
  • 05/11/2020

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Dobrze wygląda na nadgarstku.

    Komentarze
  • 05/09/2019

    Sehr schöne und elegante Uhr. Das feingliedrige Armband schmeichelt der Haut und ist meinem Empfinden nach angenehmer zu tragen als die grober gliedrige Stahl Armbänder.

    Komentarze
  • 23/03/2020

    To piękny zegarek na nadgarstek & z przyjemnością. Jedną rzeczą, którą można zrobić, & dostarczyć dłuższy pasek, ponieważ niektórzy z nas mają większe nadgarstki do tego zegarka jest wyposażony w pasek, który jest zbyt krótki. Sugerować 20 mm dodatkową długość byłoby idealne.

    Komentarze (1)
  • 03/07/2019

    i received it but i ordered a white watch for my wife and received a blue one also ordered a gold watch for myself and received a black one,,,but i am happy with both watches....john rudd

    Komentarze
  • 13/03/2020

    Bardzo zadowoleni, przewyższą moje oczekiwania. Czarne do normalnego codziennego użytku, złote na eleganckie okazje.

    Komentarze
  • 05/03/2020

    Bardzo elegancki zegarek, który noszę często i jak na razie działa w pełni zadowolenia.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,354
    • Ft3,253
    • Ft7,470
    • Ft2,973
    • Ft2,040
    • Ft7,409
    • Ft8,689
    • Ft4,082
    • Ft5,833
    • Ft2,915
    • Ft3,081
    • Ft3,026
    • Ft3,294
    • Ft2,915
    • Ft6,688
    • Ft4,397
    • Ft3,790
    • Ft7,721