Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Dostarczenie do Słowenii za pośrednictwem linii priorytetowej UE w ciągu pięciu dni. Najwyższej jakości od WUBEN, mała latarka z bardzo dobrą jasnością w wyższej cenie. Dodatkowy akumulator 18650 to duży bonus, kiedy go kupisz, możesz kupić ten zestaw bez dodatkowych kosztów, jak ładowarka i baterie. Ponieważ można normalnie naładować lampę błyskową za pomocą wbudowanej ładowarki USB C.Światło jest gdzieś od 5500 do 6000k i pozwala na kilka różnych trybów światła, co jest bardzo wygodne. W skrócie, każdy, kto zna kilka różnych marek chińskich lamp błyskowych wie, że nie można się pomylić z marką WUBEN

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Światło to przybyło 15 dni po zamówieniu (22 dni przed najwcześniejszym datą), nie zostało uszkodzone i działa jak reklamowane. Tryby są łatwe do zmiany, najjaśniejszy tryb jest bardzo jasny, klips jest wytrzymały, a nawet wyposażony w ładowarkę. Jeśli szukasz dobrego światła EDC w dobrej cenie, rozważ zakup tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Dziękujemy za dobry produkt i szybkie dostawy Banggood. Ale jest problem, odmawia ładowania baterii powyżej 3,84 V. Wchodzi zielone światło i ładowanie się zatrzymuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Bardzo mocna, dobrej jakości bateria, spinacz do pasa - doskonała pochodnia. Dziękujemy zespołowi Banggood i zespołu logistycznego za sprawny proces.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Dobra latarka, mocna wiązka. Jakość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bardzo dobra jakość! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo dobry obiektyw, konkuruje z odpowiednikami Nitecore. Nie duże ani małe. Jest bardzo polecany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Amazon w Japonii chce prezentów Amazona, więc jest wiele fałszywych recenzji, i wydaje się, że będą wysyłać stare C3 do utylizacji zapasów. Więc zdecydowałem się kupić go tutaj, ponieważ jest on również niezawodny dla Bangood, odwołując się do opinii nabywców w każdym kraju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Рекомендую всем ! очень высокое качество исполнения данного фонаря, будет очень классным подарком , советую всем , спасибо Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Bardzo dobra latarka z pamięcią ostatniego trybu. Bardzo dobre uczucie w ręku!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft14 750
    • Ft3 048
    • Ft3 771
    • Ft15 411
    • Ft3 500
    • Ft6 888
    • Ft8 161
    • Ft7 847
    • Ft12 486