Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Nieźle szczotkowany silnik, ale miałem nadzieję, że na obudowie wydrukowano kodowanie, jak na zdjęciach z reklamy. W celu ułatwienia instalacji można było również włączyć kondensator ceramiczny. Ogólnie rzecz biorąc, podobało mi się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Niezły silnik, kupiłem go dla Wpl C24, musisz zdjąć z niego mosiężny sprzęt i umieścić plastikowy sprzęt z silnika 130, który jest już na ciężarówce. Mosiężny sprzęt jest zbyt duży i zacina skrzynię biegów wewnątrz oryginalnej skrzyni biegów. Ciężarówka jest o wiele lepsza z 180. Obrazek to sprzęt ze starego silnika 130.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Bardzo dobry silnik. Długotrwała, silna i dobra jakość. Używałem go czasami w moim wpl B1. Doskonały w skrzyni biegów wpl B1. Ale musisz poprawić więcej amperów, bo z oryginalnym esc-receptorem fabryki nie działa. Polecam ten silnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Naprawdę jest to świetny silnik, ale jego prędkość nie jest wystarczająca do przewozu samolotu, który może być umieszczony łodzią lub samochodem zdalnie sterowanym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Ten silnik jest totalną BASTĄ!!! Musiałem to zmodyfikować, odcinając metalowy sprzęt do mojego projektu, ale nawet z plastikową skrzynią ma tony mocy i momentu obrotowego. Bardzo polecam to jako aktualizację dla samochodów ciężarowych WPL 1/16. (takich jak C14).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Pót alkatrésznek vettem, az eredetit már javítanom kellett,(leégett a kollektor fésű rajta, réz lemezzel pótoltam). Remélem ez jobban bírja majd, ha beépítésre kerül.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2019

    Хорошая стоковая деталь. Точно лучше той, что установили в сервисе после поломки wpl c24.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Wygląda, że jest to dobrej jakości silnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    megérkezett, a Q 60-ba építem be

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Produkt dostarczony zgodnie z opisem w ogłoszeniu, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Bardzo się cieszę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$20.78
    • US$24.14
    • US$52.99
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$7.29
    • US$10.38
    • US$15.94
    • US$18.47
    • US$45.99
    • US$12.06
    • US$20.78
    • US$2.79
    • US$15.00
    • US$10.99
    • US$98.99
    • US$6.99