Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TMCCRC
    GB
    12/12/2021

    Not a bad little RC just lacks a little of the fun factor. Plenty of scope for customisation though which is where the main interest for me would lie. Excellent service from Banggood as usual, super quick delivery! Would recommend the multi battery deals! Check out the link below for a full YouTube review! https://youtu.be/FIDby6qJUhU

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Przesyłka trochę się pozbierała, ale autobus nie został uszkodzony. Bardzo ładny design, szybko też, pakiet baterii jest trochę mały. Dlatego ma on ograniczoną baterię mocy. Ale jest nawet 3000mah, więc wystarczy spojrzeć. Jest to konieczne tylko dla silnika tuningu. Ale warto go zainstalować. W sumie, ten model jest wart zakupu. Dziękuję ci, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    5 tygodni zajęło przybycie, każde pudełko roztrzaskane na miazgę, rozszczepione i odkryte! Nie ma mowy, żebym je komuś sprzedał, totalnie marnuje moje pieniądze!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Jest to drugi zestaw, który zamówiłem i jest to najszybsza wysyłka z Chin, jaki kiedykolwiek miałem, nieco rozczarowany tym, jak pudełko zostało zapakowane, ale nadal świetne, będę kontynuować zamawiać z Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Wygląda tak skalowalnie i działa tak, jak powinno. Dryfuje lepiej niż wersja wpl d12. Prawdopodobnie jest to najlepszy tani samochód RC w skali 1/10. Po prostu AWESOME!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Sweet car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Całkiem fajne i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Wielki przegląd wysyłki To przyszło bez uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Wspaniale. Uwielbiam ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    My order arrived with one broken suspension. But I was able to repair it myself so there was no need for an exchange. As for the Van, it's really nice. A must buy! If you are into cool toys and RC? Then this is one you must have for your collection. I'm very happy with it. Also fun to drive around the house and out doors. -- get one and enjoy it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$118.99
    • US$65.99
    • US$105.99
    • US$17.99
    • US$135.99
    • US$103.99
    • US$27.99
    • US$48.19
    • US$10.99
    • US$465.99