Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(22)
    • 5 Gwiazda(21)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2022

    zbyt zadowolony z tego modelu dla mojej kolekcji,.....więc działa dobrze i z dala,.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2023

    Dobry: Doskonały samochód rc do wnętrz, idealnie pasuje do mojej małej kolekcji rc. Codziennie gram z moim 4-letnim synem, przez cały rok z D12 & Suzuki Jimny (Xiaomi), a teraz z nowym WPL D32. CXD (WPL) okazał się bardzo zabawny i niezawodny w cenie. Mój syn i ja bardzo je lubimy! Wszyscy gotowi czekają na nowy model CXD (WPL)! :D Dostawa: Dobry: Samochód był w doskonałym stanie, nienaganne pudełko, bez wgnieceń. Źle: Spodziewałem się dostawy do domu ze strony Bangood (jeśli byłem bezpłatną wysyłką), ale otrzymałem ją na poczcie, musiałem ją odebrać ... Następnym razem będę bardziej ostrożny, jeśli chodzi o wysyłkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2024

    love it amazing lil car!and the lights even brake!! great battery run time 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2023

    Dostawa w ciągu trzech tygodni za pośrednictwem Poczty Belgijskiej. Samochód jest wolny od wad, w pełni funkcjonalny. To moje drugie zamówienie samochodu, jest bardzo popularne w rodzinie. Polecam sprzedawcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2023

    Samochód bez usterek, w pełni funkcjonalny. Dostawa 2 i pół tygodnia za pośrednictwem Poczty Belgijskiej, ostatnim kurierem była Poczta Czeska. Polecam sprzedawcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2022

    Doskonała reprezentacja Wuling Hong Guang Mini EV. Wygląda świetnie i fajnie się prowadzi. Dwa tryby prędkości dla początkujących i pośrednich kierowców. W pełni proporcjonalne. Za tę cenę, ten samochód RC jest niepokonany imo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Pewnie, 🥺 nie jesteś formatem wideo dostępnym w sprzedaży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    reflektory, reflektory, światła hamulcowe, dwie prędkości, duży moment obrotowy dla jego wielkości, proporcjonalny układ kierowniczy i ruch obrotowy. To jest po prostu niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2024

    Świetny samochód w fantastycznej cenie. Samochód wygląda super i może być profesjonalnie sterowany za pomocą 2,4 GHz. Źródłem zasilania jest ogniwo litowo-polimerowe o wystarczającej mocy. Samochód może również być powoli dawkowany podczas skręcania i rozruchu. W ten sposób można rozpoznać samochody profesjonalne od zabawek dla niemowląt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2023

    dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.45
    • US$96.99
    • US$13.99
    • US$82.19
    • US$12.99
    • US$76.99
    • US$114.99
    • US$58.99
    • US$48.99
    • US$22.99