Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2021

    Szybka dostawa, bezbłędna paczka! To jest ładny, mały samochód. Dwie prędkości, dobrze kontrolowane, doskonały dryf. Bardzo się cieszę! Wartość w stosunku do ceny jest warta swojej ceny! Mam nadzieję, że będziesz dodać dodatkową opcję, jak również, zasługujesz na ten produkt. Na przykład podwozie konwertera z napędem 4x4. Ale każde inne rozwiązanie byłoby dobre, niż sam starszy brat. Dziękuję ci, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Cute RC Truck, kontrola prędkości jest świetna i może jechać naprawdę wolno! Myślę, że ESC 2-w-1 jest naprawdę potężny dla rozmiaru modelu, a także jest zaskakująco cichy. Ogólnie bardzo dobra oferta w tym punkcie cenowym ze swoim wyglądem skali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Zabawna, mała furgonetka. Mam 1/10 skali i musiałem zrobić tę 1/16, aby ukończyć kolekcję ciężarówek. Zdecydowanie polecam to każdemu, kto wejdzie na całą scenę rc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Nie 4wd (-_-#) Mała ciężarówka Dobra jakość Dobre uczucie miękkiego wstrząsu sprężynowego cewki Ale blokowanie przedniej opony na pełnym dnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Najwyższa jakość. (pol.). Przyśpieszenie. Mogę iść wolno i robić mikroprzystosowania z szerokim skrętem. 20 min czasu pracy. Dokładne ciało i działa bardzo cicho. ESC w tym samochodzie musi być bardzo wysokiej jakości!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    niesamowity produkt, prowadzi naprawdę dobrze, proporcjonalna kierownica i przepustnica, dwa tryby mocy (prędkości)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Bardzo ładny, bardzo szczegółowy, tak piękny jak jej starszy brat w 1/10 th......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Całkiem zajebisty mały samochód dokładnie taka sama wersja jak ten większy ale znasz skalę 1/16. Najprawdopodobniej kupi kolejny 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Bardzo szybka dostawa Bardzo zadowolony z usług

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Jak opisano, dobra mała ciężarówka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$108.99
    • US$9.79
    • US$88.99
    • US$136.99
    • US$92.99
    • US$58.99
    • US$67.47
    • US$13.85