Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(171)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Zajebista ciężarówka To działa świetnie poza ramką, ale można znaleźć wiele aktualizacji do druku 3d w Internecie Ulepszyłem bez szczotek, metalowe serwo, żyroskop do RC. Mój syn uwielbia to z pudełka i robi zabawę z bicia To mój trzeci d12 i kocham ich Sprawdź grupy na facebooku, aby mieć pojęcie o możliwościach Zalecam to i banggood ma szybką dostawę w porównaniu do innych stron internetowych

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wielkie małe utes.Za dużo zabawy z mnóstwem po targach i kawałkach :) Zamienił jeden w porąbaną maszynę do zabawy, a drugi w maszynę do marnych trupów lol

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Zrób jeden z Indonezji, na dostawy preorder może trwać do miesiąca. Ale cena jest bardzo tania. Wysłane ninja i wolne od podatku. To jest zabawna mała ciężarówka!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Paczka dotarła w idealnym stanie. Samochód jest dobrze zaprojektowany, pierwszy test jest dobry. Zrobię znak i typ, więc jest idealny. Bardzo mi się podoba, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Realizm tej ciężarówki 1/10 jest niesamowity. Rzeczywista mocna r/c wraz z przednią komorą i stopami jest super. Również jest bardzo szybki i kierownica jest również świetny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Jest prawie idealny. Moja jedyna skarga jest taka, że potrzebuje większego przedziału do przechowywania baterii, ale to jest coś, co możesz zrobić sam. Ma dwie prędkości i dwa kąty do obracania kół. Szybka dostawa (około dwóch tygodni). Dwa dni intensywnej gry. Dużo zabawy. Polecam tego sprzedającego i produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Skrzynka pobrała większość wpływu na transport. Południowa Afryka, ale jest tutaj. Świetnie wygląda ciężarówka. Realistyczne zawieszenie. Pełne proporcjonalne sterowanie i przepustnica. Bateria 500mah. Świetny potencjał do dryfowania lub pełzania skał. Albo po prostu zachować zapasy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    hi.This truck is great fun. Arrived in UK in 6 days..unbelievably quick.So much you can do with this.Its quite quick,and perfect to turn into a drift machine. 10 out of 10.If you like rc,you must buy this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Szybka dostawa, biorąc pod uwagę czas imprezy i pandemię. Wszystko w porządku, kupię ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Niesamowity RC, bardzo szybki i sterujący promień jest niesamowity... Pojedynczy czas pracy baterii jest również bardzo dobry, ogólnie bardzo pod wrażeniem produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35,785
    • Ft4,625
    • Ft45,658
    • Ft37,945
    • Ft2,774
    • Ft7,710
    • Ft48,435
    • Ft44,424
    • Ft33,934
    • Ft13,572