Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Przybył w idealnym stanie. Mój partner to uwielbia. Dostosowała go do ciężarówki shushi. Ale szyb napędowy odpadł, gdy coś uderzyło pod nią. Więc zamierzam i zalecam również ulepszenie go metalowym zestawem, jeśli zdecydujesz się na taki fajny D12.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Bardzo fajny samochód kupiłem go pierwotnie dla córek po odebraniu okazało się że jest na tyle fajnie że kupiłem sobie wersję ze spoilerami .Czekam na jej odebranie w tych pieniądzach nie ma nic fajniejszego moje dzieciaki wożą samochodem lalki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Fajna furgonetka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Mam jedną, każda z moich córek ma jedną, więc moja żona potrzebowała różowego! Wygląda świetnie z czarnymi kołami Mas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Tak bardzo mi się podobał, że wziąłem różową dla mojej dziewczyny. Jest taka podekscytowana i uwielbia to. Szybka i efektywna wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Taki wspaniały samochód będzie dużo uaktualnić 😁👌🏽 Sprawdź mój kanał, aby uzyskać więcej szczegółów. THX Bangood miło pozdrawiam ✌️🏽 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo dobrze wykończony model z dobrze zdefiniowanymi detalami. Ładna zabawka zasługuje na kilka ulepszeń, aby poprawić raty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Jeszcze nie jeździłem, ale wygląda niesamowicie! Dokładnie to, czego chciałem i bardzo szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    TRČS BON RAPORT QUALITÉ PRIX ET ExÉ HYPER RAPIDE!!! Polecam ce vENDEUR!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Bardzo ładny model! Ver szybka dostawa 1 tydzień!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 091
    • Ft5 044
    • Ft4 258
    • Ft28 840
    • Ft19 990
    • Ft15 074
    • Ft29 777
    • Ft19 335
    • Ft47 850
    • Ft5 896