Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(186)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(186)
    • 5 Star(176)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Samochód przyjechał w bardzo zbitym pudle. Jednak samochód był całkowicie nietknięty. Zamówiłam go 7 listopada 2020, otrzymałam 16 listopada 2020. Przepuściłem przez niego 3 baterie i wydaje się całkiem dobre jak na tanią RC. Przyniosłem go i zburzyłem, żeby znaleźć jakieś luźne lub połamane kawałki i wszystko było w idealnym porządku. Tylne sprężyny liści są za słabe, przednie sprężyny za sztywne. Ładnie szczegółowe. Nie mogę się doczekać, aż pojawi się drugi, by zrobić z niego 4Wd pełzacz. Pierwszy zakup Banggood, poszedł dobrze, że pudełko nie jest tak rozwalone. Poza tym, naklejka „Kocham Chiny" jest trochę przerażająca. Ale to chiński produkt, więc uczciwie. Opcja 2 prędkości byłaby miła na przyszłość, chciałbym to zwolnić do wykorzystania szlaku nawet jako ciężarówka 2wd. Mogę zmodyfikować prędkość Wpl 2 aby działać w nim w późniejszym czasie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Ten Kei Truck jest całkiem fajny, bardzo skali, bardzo zwrotny, dużo zabawy w prowadzeniu i głównie dobrze zbudowany. W tym przypadku ma kilka problemów, wał napędowy rozpada się na przednim stawie U, gdy jest pod obciążeniem, a tylne sprężyny liści są nierównomiernie miękkie, zbyt miękkie. Na szczęście istnieją ulepszenia rynku, które mogą naprawić te problemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie, w mniej niż 3 dni z powodu przebywania w magazynie w Hiszpanii. Zamówiłam go dla mojego 3-letniego syna i nie chce odpuścić, trzeciego dnia złapał trochę biegów silnika, ale jeśli jesteś małą rączką, naprawiasz go, miał też części marki WPL. Jest całkiem fajna w prowadzeniu, mam nadzieję, że wkrótce się tym znudzi i może go zmodyfikować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Jestem zakochana w moim d12 z pudełka. Jest dobra, przyczepna opona. Zmodyfikowałam swoją do dryfowania. To znaczy, że nie było tak łatwe jak wrzucenie się na opony dryfujące i jazda. Dodałem odbiornik fs-bs3 z żyro, więc mogłem użyć mojego Flysky gt3c, który również polecam gorąco. Zalecałbym przeniesienie żyroskopu tak daleko, jak tylko reaguje lepiej. Jeśli zamontujesz go z przodu, jest za wolny do kontrasterowania. I jeśli tak jak ja, ale metalowa oś z tyłu pamiętasz zbyt duży ciężar nie jest dobry, ponieważ zachowuje się jak wahadło. Mam składankę na metalowe części z tyłu, jak można użyć plastikowych pokrowców, aby dostosować ciężar tylny do twoich upodobań. I jeśli znajdziesz, co nie zrobisz, nie będzie dryfować równo w obu kierunkach, prawdopodobnie zgięcie tylnego osi w moich kilofach, wkładam gąbkę między oś i łóżko, by zatrzymać efekt zoolandera, bo może skręcić w lewo, ale teraz jest złoty. Włóczęga x lol. I zepsułem serwo bardzo szybko, to może być moja wina. Używając mojego kontrolera ze złymi punktami końcowymi, ale i tak polecam też metalową skrzynię biegów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Piszę komentarz w języku tureckim świadomie, więc jeśli ktoś chce go kupić, może go mieć ze spokojem umysłu.Produkt jest w porządku bez wgnieceń itp w pudełku.Cena wydaje się trochę dużo ze względu na świadomość konfiguracji, ale nic do zrobienia.Płatna wysyłka była Dość szybko, nie zajęło 2 tygodnie, żeby do niego dotrzeć. Dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ARCVIP4
    US
    21/12/2020

    Zdecydowanie jeden z, jeśli nie NAJLEPSZY WPL DLA PIENIU.!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem WPL D12. Ten RTR Truck jest bardzo szczegółowy pod każdym względem. Nawet jeśli drzwi się nie otwierają, ta ciężarówka jest z realistycznymi lustrami, pełnym wymiarem łóżka i działającymi światłami.!! I działa jak mini Cooper!!! Kocham mój nowy D12.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Świetny mały wóz do jazdy, płyta obwodowa wypaliła mi się, więc upewnij się, że nie będziesz cały czas na pełnych obrotach. Poza tym, kocham ciężarówkę, niesamowite doświadczenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Model jest bardzo dobrze wykończony. Ładne i szczegółowe naklejki są zawarte. Jazda z nim jest również zabawna. Silnik może być nieco mocniejszy, a kierownica mniej szarpana, ale ze stosunku ceny do wydajności pasuje bardzo dobrze. Chciałbym kupić jeszcze raz i mogę polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Produkt, na który czekałem, dotarł bezpiecznie. Zajęło to około półtora miesiąca od zamówienia do przyjazdu, ale kiedy zobaczyłem produkt, było dobrze, że był na tyle wysokiej jakości, aby zapomnieć o tym okresie. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    This is my second WPL D12 Kei Truck, and I love it, it's very scale, very maneuverable, lots of fun to drive and mostly well built. With that said, the drive shaft can sometimes fail under heavy loads - Luckily there are aftermarket upgrades that can fix such a problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 082
    • Ft36 857
    • Ft47 824
    • Ft4 566
    • Ft35 334
    • Ft27 109
    • Ft33 506
    • Ft27 718
    • Ft14 315
    • Ft17 087