Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(243)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(243)
    • 5 Star(228)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie, w mniej niż 3 dni z powodu przebywania w magazynie w Hiszpanii. Zamówiłam go dla mojego 3-letniego syna i nie chce odpuścić, trzeciego dnia złapał trochę biegów silnika, ale jeśli jesteś małą rączką, naprawiasz go, miał też części marki WPL. Jest całkiem fajna w prowadzeniu, mam nadzieję, że wkrótce się tym znudzi i może go zmodyfikować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Ten Kei Truck jest całkiem fajny, bardzo skali, bardzo zwrotny, dużo zabawy w prowadzeniu i głównie dobrze zbudowany. W tym przypadku ma kilka problemów, wał napędowy rozpada się na przednim stawie U, gdy jest pod obciążeniem, a tylne sprężyny liści są nierównomiernie miękkie, zbyt miękkie. Na szczęście istnieją ulepszenia rynku, które mogą naprawić te problemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Jestem zakochana w moim d12 z pudełka. Jest dobra, przyczepna opona. Zmodyfikowałam swoją do dryfowania. To znaczy, że nie było tak łatwe jak wrzucenie się na opony dryfujące i jazda. Dodałem odbiornik fs-bs3 z żyro, więc mogłem użyć mojego Flysky gt3c, który również polecam gorąco. Zalecałbym przeniesienie żyroskopu tak daleko, jak tylko reaguje lepiej. Jeśli zamontujesz go z przodu, jest za wolny do kontrasterowania. I jeśli tak jak ja, ale metalowa oś z tyłu pamiętasz zbyt duży ciężar nie jest dobry, ponieważ zachowuje się jak wahadło. Mam składankę na metalowe części z tyłu, jak można użyć plastikowych pokrowców, aby dostosować ciężar tylny do twoich upodobań. I jeśli znajdziesz, co nie zrobisz, nie będzie dryfować równo w obu kierunkach, prawdopodobnie zgięcie tylnego osi w moich kilofach, wkładam gąbkę między oś i łóżko, by zatrzymać efekt zoolandera, bo może skręcić w lewo, ale teraz jest złoty. Włóczęga x lol. I zepsułem serwo bardzo szybko, to może być moja wina. Używając mojego kontrolera ze złymi punktami końcowymi, ale i tak polecam też metalową skrzynię biegów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Piszę komentarz w języku tureckim świadomie, więc jeśli ktoś chce go kupić, może go mieć ze spokojem umysłu.Produkt jest w porządku bez wgnieceń itp w pudełku.Cena wydaje się trochę dużo ze względu na świadomość konfiguracji, ale nic do zrobienia.Płatna wysyłka była Dość szybko, nie zajęło 2 tygodnie, żeby do niego dotrzeć. Dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ARCVIP3
    US
    21/12/2020

    Zdecydowanie jeden z, jeśli nie NAJLEPSZY WPL DLA PIENIU.!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem WPL D12. Ten RTR Truck jest bardzo szczegółowy pod każdym względem. Nawet jeśli drzwi się nie otwierają, ta ciężarówka jest z realistycznymi lustrami, pełnym wymiarem łóżka i działającymi światłami.!! I działa jak mini Cooper!!! Kocham mój nowy D12.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Pudełko było zgniecione, ale ciężarówka była nienaruszona. Ciężarówka ma ekstremalną manierowość, którą uważam, że jej USP. WPL nie sprzedaje się w Indiach. Strony takie jak Banggood pomagają nam uzyskać go w niskich cenach tutaj w Kalkucie Indie Dostawa trwała 10 dni. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Świetny mały wóz do jazdy, płyta obwodowa wypaliła mi się, więc upewnij się, że nie będziesz cały czas na pełnych obrotach. Poza tym, kocham ciężarówkę, niesamowite doświadczenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    całkiem dobre ciało jest trzymane razem z kilka tańsze klips, więc lubią odpiąć, ale inne niż to, że jest to naprawdę całkiem przyzwoity mały samochód na pewno warte ceny, nie jest 1-10 w skali 1-14 def

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, że kupiłem ten przedmiot. Jest to tak proste w użyciu. Jest wyposażony w dodatkowe naklejki i 3 baterie. Jakość jest również całkiem dobra. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    This is my second WPL D12 Kei Truck, and I love it, it's very scale, very maneuverable, lots of fun to drive and mostly well built. With that said, the drive shaft can sometimes fail under heavy loads - Luckily there are aftermarket upgrades that can fix such a problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 073
    • Ft5 041
    • Ft4 255
    • Ft28 823
    • Ft19 979
    • Ft15 065
    • Ft47 823
    • Ft44 547
    • Ft4 910
    • Ft62 738