Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(275)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(275)
    • 5 Star(257)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie, w mniej niż 3 dni z powodu przebywania w magazynie w Hiszpanii. Zamówiłam go dla mojego 3-letniego syna i nie chce odpuścić, trzeciego dnia złapał trochę biegów silnika, ale jeśli jesteś małą rączką, naprawiasz go, miał też części marki WPL. Jest całkiem fajna w prowadzeniu, mam nadzieję, że wkrótce się tym znudzi i może go zmodyfikować

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Pudełko było zgniecione, ale ciężarówka była nienaruszona. Ciężarówka ma ekstremalną manierowość, którą uważam, że jej USP. WPL nie sprzedaje się w Indiach. Strony takie jak Banggood pomagają nam uzyskać go w niskich cenach tutaj w Kalkucie Indie Dostawa trwała 10 dni. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, że kupiłem ten przedmiot. Jest to tak proste w użyciu. Jest wyposażony w dodatkowe naklejki i 3 baterie. Jakość jest również całkiem dobra. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Wspaniała mała ciężarówka. Ładny wygląd i choć nie bardzo szybki, prędkość jest wystarczająco szybka, aby dopasować skalę wygląd. Łatwy w prowadzeniu i zabawa! Wysyłka była szybka do Australii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    całkiem dobre ciało jest trzymane razem z kilka tańsze klips, więc lubią odpiąć, ale inne niż to, że jest to naprawdę całkiem przyzwoity mały samochód na pewno warte ceny, nie jest 1-10 w skali 1-14 def

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Niezła fura loteryjna warta pieniędzy... Kocham to tak bardzo, że aż zmodyfikowałem to gówno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Te rzeczy są zabawne i łatwe do uaktualnienia z różnych części! Świetne dla początkujących, dołączających do rc hobby w budżecie. Wcześniej kupiłem zestaw nadwozie i opony do driftu! wygląda niesamowicie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Zamówiłem biały model i dostałem srebrny, pudełko zostało całkowicie zniszczone w transporcie, a część ciężarówki została rozebrana, więc musiałem to naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Wygląda niesamowicie Out of the Box, i jest łatwy do modyfikacji (zmodyfikowana kopalnia), jeździ bardzo ładnie, Jeśli chcesz go zrzucić, polecam żyroskop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    ładny samochód RC w swojej cenie, mam wszystko, co trzeba, aby dostać się do drzwi RC (sterownik servo), i załaduje wideo, jeśli mogę, jeśli ktoś chce więcej informacji proszę, śmiało, aby rozmawiać ze mną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$84.99
    • US$19.99
    • US$77.37
    • US$61.99
    • US$50.99
    • US$45.99
    • US$75.99
    • US$84.30
    • US$60.99
    • US$53.99
    • US$78.99
    • US$20.61
    • US$3.29
    • US$84.99
    • US$62.99
    • US$80.84
    • US$105.99
    • US$21.93