Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Bardzo pod wrażeniem tego produktu. Uwaga na szczegóły jest wspaniała. Nawet naklejki to prawdziwe naklejki, boczne lusterka to prawdziwe lustro. Fantastyczny produkt 11out 10 dla tego..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Nie wierzę, że to wina dostawcy, ale kiedy otrzymałem D12, górne zawieszenie było złamane. I pudełko było mocno zgniecione z jednej strony. Ostatni, który zamówiłem, ma problem z elektroniką Wygląda na to, że to może być przyzwoity produkt, ale nie miałem jeszcze szczęścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Super ciężarówka jak na kasę. Podoba mi się ta. Tak bardzo, że mam dwa z nich i można uaktualnić je do zawartości serca, więc wyjdź tam i weź jeden, nie będzie rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Jest lepiej ten wpl d12 znacznie lepiej niż się spodziewałem, zwłaszcza jest to skala 1:10, bardzo realistyczne akcesoria są bardzo dobre, to wygląda bardzo dobrze pudełko trochę pobity, ale spełniło swoją funkcję, aby chronić samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    31/12/2021

    Everything arrived intact and on time. looks great, can't wait to get the body kit fitted and to try it!! Check out my YouTube review below! 👍 https://youtu.be/rS6Mw41O8m0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Musiałem czekać na zapasy, ale warto było czekać. Nie mogę się doczekać, aż w pełni zamienię to w szaloną budowę dryfującą. Wszystkie metalowe podwozie, przesunięcie silnika z częściami drukowanymi 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Absolutnie niesamowite wielki rc jak to, że można teraz dostać go z body kit, a cena jest nie do pobicia zdecydowanie polecam odboxing na moim kanale YouTube https://www. YouTube/kanał/UC2NQoEC_DsZ6TrS9rwMgTPA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Świetna ciężarówka, dużo zabawy. Na pewno kupię kolejny. Podobają mi się również wszystkie rzeczy po rynku dla tej ciężarówki. Mam też inne ulepszenia na później. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Przybyli bardzo szybko. Wygląda świetnie, nie mogę się doczekać, aby dopasować zestaw do ciała! Dziękuję Banggood!! https://youtu.be/rS6Mw41O8m0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    bardzo przyjemny samochodzik to już mój drugi zakup teraz wersja ze spoilerami polecam bardzo szybka przesyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.99
    • US$59.99
    • US$88.54
    • US$51.99
    • US$49.99
    • US$83.15
    • US$301.39
    • US$61.99
    • US$65.99
    • US$88.99
    • US$140.99
    • US$63.99
    • US$87.99
    • US$293.06
    • US$43.99
    • US$31.99
    • US$65.99
    • US$135.99