Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    Nie wierzę, że to wina dostawcy, ale kiedy otrzymałem D12, górne zawieszenie było złamane. I pudełko było mocno zgniecione z jednej strony. Ostatni, który zamówiłem, ma problem z elektroniką Wygląda na to, że to może być przyzwoity produkt, ale nie miałem jeszcze szczęścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Super ciężarówka jak na kasę. Podoba mi się ta. Tak bardzo, że mam dwa z nich i można uaktualnić je do zawartości serca, więc wyjdź tam i weź jeden, nie będzie rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Jest lepiej ten wpl d12 znacznie lepiej niż się spodziewałem, zwłaszcza jest to skala 1:10, bardzo realistyczne akcesoria są bardzo dobre, to wygląda bardzo dobrze pudełko trochę pobity, ale spełniło swoją funkcję, aby chronić samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    31/12/2021

    Everything arrived intact and on time. looks great, can't wait to get the body kit fitted and to try it!! Check out my YouTube review below! 👍 https://youtu.be/rS6Mw41O8m0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Musiałem czekać na zapasy, ale warto było czekać. Nie mogę się doczekać, aż w pełni zamienię to w szaloną budowę dryfującą. Wszystkie metalowe podwozie, przesunięcie silnika z częściami drukowanymi 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Absolutnie niesamowite wielki rc jak to, że można teraz dostać go z body kit, a cena jest nie do pobicia zdecydowanie polecam odboxing na moim kanale YouTube https://www. YouTube/kanał/UC2NQoEC_DsZ6TrS9rwMgTPA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Przybyli bardzo szybko. Wygląda świetnie, nie mogę się doczekać, aby dopasować zestaw do ciała! Dziękuję Banggood!! https://youtu.be/rS6Mw41O8m0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    bardzo przyjemny samochodzik to już mój drugi zakup teraz wersja ze spoilerami polecam bardzo szybka przesyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dostarczone do Wielkiej Brytanii w około 10 dni! Nie uszkodziliśmy pudełka. Wóz jest świetny. Dryfujący body kit jest świetny. Bardzo zadowolony klient. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    D12 przybyło z opóźnieniem. Dostawa reklamowa na tydzień i dotarła w dwa tygodnie. Nie przybył z czarnymi kołami dryfującymi, reklamował się, że pochodzi z gumowych kół zębatych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$135.99
    • US$51.99
    • US$105.99
    • US$10.19
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$95.99
    • US$103.99
    • US$20.99