Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(333)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(333)
    • 5 Star(306)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Dla pieniędzy to jeden z najlepszych zestawów. Przestrzeń baterii jest ograniczona, więc trzeba będzie albo być małym lub wymyślić rozwiązanie takie jak pudełko narzędzi na tacce lub wewnątrz kabiny. Instrukcje są ładne i jasne i można dostać mnóstwo zapasowych śrub, o wiele więcej niż w zestawach 7 razy więcej niż cena. Silnik w połączeniu z przyzwoitym 25A esc jest bardzo gładki i sterowany, a dwie szybkie skrzynie biegów dobrze się włączają. Polecam to każdemu, niezależnie od tego, czy są nowe w hobby, czy robią to od lat. Dostawa była około 5 dni od lokalnego magazynu australijskiego.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Kit ma pewne problemy z osiami nie działa płynnie, jeśli ślepo zamierza go złożyć. Ale jeśli nie spieszysz się i sprawdzisz wszystko to całkiem przyzwoity zestaw. Podręcznik mógłby być lepszy, ale jeśli masz doświadczenie w budowie RC, nie będziesz miał z nim problemów. Poza tym mój zestaw nie miał sposobu, aby zamontować kierownicę do płyty, więc musiałem improwizować.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Doskonałe, dobre jak na pieniądze. Świetna jakość odlewów nadwozia i innych części. Nie zapomnij zaopatrywać się w baterie i sprzęt radiowy. Są to naprawdę zdolne ciężarówki szlakowe prosto z pudełka i mogą być wykonane, aby wyglądać naprawdę świetnie i wykonać świetnie z kilku prostych modyfikacji. MN D90 koła/opony są dobrym dodatkiem, a para metalowych spędzników osi jest tak naprawdę jedynym wymaganym elementem aktualizacji. Metalowa skrzynia biegów w tych jest wielką poprawą w stosunku do plastikowego odpowiednika narzędzi w C34.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Struktura Fzg. było stosunkowo łatwe, z wyjątkiem ciężarów opon i osi. Obciążenia opon: Niesamowicie sztywne, aby zaciski trafiły do ciężarków. Osie: Zmieszczenia pomiędzy pinionem i przekładnią wymagają dysków dystansowych. To prawdopodobnie przez „indentalne foki", szkoda tylko, że ich tam nie ma. Dlatego też sam musiałem zrobić kilka z papieru. Wiek 8 lat jest zbyt optymistyczny. Świetny model, ale tylko odcisk w ocenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Fantastyczny RC. Wartość dla pieniędzy jest nie z tego świata. Dość trudne do zbudowania, zwłaszcza próbując zidentyfikować właściwe śruby. Także niektóre śruby nie wystarczająco długo. Upewnij się, że masz jakieś dodatki. Jak wspomniano: najwyższa wartość dla pieniędzy. Może nawet dostanę drugą. Występ Crawlera jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Nawet nie wiesz jak bardzo kocham ten samochód! Było super fajnie zbudować, chociaż instrukcje są trochę prymitywne, nic, czego zdrowy rozsądek nie mógłby rozwiązać. To mój trzeci WPL i mój pierwszy KIT. WPL to jak na razie niesamowita firma, produkują fantastyczne produkty w niewiarygodnych cenach i choć nie są to najlepsze RC na rynku, można go bardzo blisko jednego i to jest połowa zabawy w mojej książce. Ten zestaw był z serwo kierownicą metalową i dwoma skrzyniami biegów. Nie wspominając o ciężarach kół. Co za wspaniały produkt i wiele z WPL i Banggood! Zbudowanie tego zajęło mi 5 godzin i miałem wybuch w każdej minucie. Łączki mogą być trochę trudne, ale dodatkowe końcówki pręta są wliczone, a kiedy zrobisz jeden i uzyskać to dobrze, reszta wszystko razem ładnie. Zobaczmy, co teraz kupię od WPL!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego zestawu. Dodałem kilka różnych rzeczy, takich jak pochłaniacze schok, światła i drewniana tylna skrzynia. Bardzo dobrej jakości materiał i jasne instrukcje. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Ten zestaw jest przepiękny. Potrzeba trochę cierpliwości, aby złożyć razem, ale działa naprawdę dobrze na akcjach ustawionych. Dodano Dumborc tx rx i 20a esc. Naprawdę jest świetnym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    WIELKI KIT super zabawa 100% polecam. Chociaż trzeba zapewnić śrubę i śrubę do kierownicy, ponieważ nie jest to z odpowiednim można znaleźć kilka w sklepie hobby lub sklepie z narzędziami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Dostarczony na czas, samochód jest dobry, jest mała szczelina na kadłubie, ale nie jest widoczny, syn jest szczęśliwy jak słoń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,121
    • Ft14,609
    • Ft15,852
    • Ft19,148
    • Ft22,225
    • Ft2,981
    • Ft22,567
    • Ft11,500
    • Ft16,222
    • Ft25,801
    • Ft46,008
    • Ft4,971
    • Ft36,060
    • Ft7,769
    • Ft36,992
    • Ft48,806
    • Ft40,412
    • Ft90,465