Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(343)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(343)
    • 5 Star(315)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Dla pieniędzy to jeden z najlepszych zestawów. Przestrzeń baterii jest ograniczona, więc trzeba będzie albo być małym lub wymyślić rozwiązanie takie jak pudełko narzędzi na tacce lub wewnątrz kabiny. Instrukcje są ładne i jasne i można dostać mnóstwo zapasowych śrub, o wiele więcej niż w zestawach 7 razy więcej niż cena. Silnik w połączeniu z przyzwoitym 25A esc jest bardzo gładki i sterowany, a dwie szybkie skrzynie biegów dobrze się włączają. Polecam to każdemu, niezależnie od tego, czy są nowe w hobby, czy robią to od lat. Dostawa była około 5 dni od lokalnego magazynu australijskiego.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Kit ma pewne problemy z osiami nie działa płynnie, jeśli ślepo zamierza go złożyć. Ale jeśli nie spieszysz się i sprawdzisz wszystko to całkiem przyzwoity zestaw. Podręcznik mógłby być lepszy, ale jeśli masz doświadczenie w budowie RC, nie będziesz miał z nim problemów. Poza tym mój zestaw nie miał sposobu, aby zamontować kierownicę do płyty, więc musiałem improwizować.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Struktura Fzg. było stosunkowo łatwe, z wyjątkiem ciężarów opon i osi. Obciążenia opon: Niesamowicie sztywne, aby zaciski trafiły do ciężarków. Osie: Zmieszczenia pomiędzy pinionem i przekładnią wymagają dysków dystansowych. To prawdopodobnie przez „indentalne foki", szkoda tylko, że ich tam nie ma. Dlatego też sam musiałem zrobić kilka z papieru. Wiek 8 lat jest zbyt optymistyczny. Świetny model, ale tylko odcisk w ocenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Super stosunek jakości do pieniędzy zestaw. W standardzie mnóstwo metalowych części, które w przypadku kupna separacja będzie więcej. Wszystko było w apteczce. I wszystko poszło tak, jak powinno. Kit zakończył się świetną elektroniką RES-V3. Przeszukaj mój kanał YouTube, żeby zobaczyć film z pełną budową! 👍 https://youtu.be/yZh1EjEUmAY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Fantastyczny RC. Wartość dla pieniędzy jest nie z tego świata. Dość trudne do zbudowania, zwłaszcza próbując zidentyfikować właściwe śruby. Także niektóre śruby nie wystarczająco długo. Upewnij się, że masz jakieś dodatki. Jak wspomniano: najwyższa wartość dla pieniędzy. Może nawet dostanę drugą. Występ Crawlera jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego zestawu. Dodałem kilka różnych rzeczy, takich jak pochłaniacze schok, światła i drewniana tylna skrzynia. Bardzo dobrej jakości materiał i jasne instrukcje. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Ten zestaw jest przepiękny. Potrzeba trochę cierpliwości, aby złożyć razem, ale działa naprawdę dobrze na akcjach ustawionych. Dodano Dumborc tx rx i 20a esc. Naprawdę jest świetnym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    WIELKI KIT super zabawa 100% polecam. Chociaż trzeba zapewnić śrubę i śrubę do kierownicy, ponieważ nie jest to z odpowiednim można znaleźć kilka w sklepie hobby lub sklepie z narzędziami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Brakowało mi tego modelu tylko do ukończenia serii WPL C, dość szczegółowych zestawów dobrych materiałów i nieskończonych możliwości dostosowania, jako zestaw przychodzi bez rx/tx, bez baterii i esc. Po ukończeniu masz zapewnioną zabawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Bardzo. Nie najłatwiej zbudować dla początkującego, ale jest zabawa i dobre praktyki. W połączeniu z wpl v3, spowoduje tanie i fantastyczne mini pełzacz. Dodaj trochę własnego koloru i koła i to Roxx.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 741
    • Ft20 278
    • Ft46 153
    • Ft31 603
    • Ft22 376
    • Ft16 070
    • Ft12 845
    • Ft98 691
    • Ft36 871
    • Ft30 574
    • Ft12 191
    • Ft79 013
    • Ft24 216
    • Ft25 173
    • Ft63 985
    • Ft19 494
    • Ft31 785
    • Ft2 443