Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    To był fajny letni projekt i świetny model odnośnie ceny i części modernizacyjnych metalu i silnika. Kupiłam to córce i zbudowałyśmy go razem na wakacjach, kupiłam też szczoteczkę HW 1060, może być przegięta, ale model jest tego wart. Tylko czkawka jest taka, że metalowe przekładnie zarówno z przodu jak i z tyłu piasta/diff dosent idą dobrze razem Po prostu poskładać jak w podręczniku bez dodawania trochę simu do pokrywy pokrywającej je, użyłem taśmy dobbelsided tutaj i to rozwiązało, dobrze się oczka, to jest model, który rozważam zakup ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Świetny zestaw jak na pieniądze. Mnóstwo bitów trikowych, które są zawarte w standardzie. Wszystko było obecne i wszystko było dobrze połączone. Sprawdź moje filmy z YouTube, aby uzyskać pełny start i zakończenie budowy https://youtu.be/fZT89bf27MU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    C34km muy complacido con este producto, tenía tiempo decidiendome si comprarlo o no pero por 57 euros no pude dejarlo pasar! Envio en 10 dias a España y llegó intacto. Muy recomendado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przybywam w doskonałym stanie, niczego nie brakuje, bardzo zabawne w budowie, i doskonały stosunek ceny do jakości, dlatego gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Pudełko przyjechało do mnie do Kalifornii w doskonałym stanie! Przesyłka trwała trochę długo, ale to był grudzień i żegluga świąteczna jest zawsze wolna o tej porze roku. Bardzo zadowolony z ceny!! To najlepszy WPL RC Kit, jaki można teraz kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Kocham ją bardzo szczęśliwą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Źle potraktowano opakowanie, ale wygląda na to, że wszystko tu jest, więc mam nadzieję, że nic nie zginęło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2019

    All of the parts were rolling around in the box. metal axle parts are all in one bag and now are all scratched and scuffed. Plastic used to mold the body isn't even close to the color in the photos and is warped and misshapen from poor packaging. No metal gearbox, no metal axle link holders. All of this arrived in a box that looks like it was kicked all the way from China. Thanks again for the disappointment banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2019

    må sige at kvaliteten ser ud til at være helt fin.. der mangler self sender og modtager men for en rigtig hobby m/k så er det tjo nemt at få sat i.. tror jeg vil lave en billede serie på rcgalleri.dk hvor man kan se hvordan man samler den.. og til dem der frygter de bliver taget i tolden.. det gør de ikke.. de bliver sendt via Holland/NL så det er nok til at post dk bare sender den lige igennem til et omdelings center. fragten har taget ca 8 dage den blev bestilt i en weekend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 663
    • Ft15 074
    • Ft49 968
    • Ft15 402
    • Ft17 204
    • Ft51 456
    • Ft45 589
    • Ft25 739
    • Ft9 502
    • Ft22 367
    • Ft19 990
    • Ft27 254
    • Ft40 456
    • Ft69 155
    • Ft28 840
    • Ft69 273
    • Ft32 091
    • Ft124 547