Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(116)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Bardzo mi przykro, ale nie mogę opisać kupionego samochodu RC, bo to, co mam, nie pasuje do tego, co zamówiłem. Trzy razy zamawiałem wyraźnie żółtą ciężarówkę, a zawsze miałem niebieską, którą miałem wcześniej. Według przedstawiciela sprzedawcy, zawsze dostaję to, co jest w zamówieniu, i był tam żółty samochód. Chyba będę musiał otworzyć sklep z samochodami. Jeśli zamówię tu trąbkę, będę mógł w kółko grać na bębnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Wszystko przybyło w idealnym stanie!! I przybył szybko, przybył pierwszy niż inne rozkazy, które wcześniej wykonałem!!! Jestem bardzo zadowolony!!! Polecam!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Otrzymał produkt, dobry stan pudełka, nie wcięto, samochód w dobrym stanie, bez problemów, minusem był bardzo długi czas dostawy. Jeśli to naprawisz, będzie bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Niesamowity pojazd! Poziom detali jest imponujący, Przesyłka była szybka, a samochód jest zdolny i niesamowity. Świetna robota WPL

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Przybył na czas. Oryginalny serwo jest kiepski, ale reszta wygląda świetnie i lepiej się nimi jeździło, niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo imponujące jak na rtr w tej cenie świetne dla dzieci i ładne podesty dla zajebistego pełzacza. Potrzebuję kilku poprawek, by zostać kandydatem. Opony są super twarde i nie ładne, ale działa bez zarzutu, a moje kochanki tutaj nowa zabawka i nie mogę się doczekać aktualizacji. Jak mam C44 z mnóstwem modów. Wpl są świetne z kilkoma aktualizacjami. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Właśnie go dostałem i wziąłem na test, wszystko działa świetnie!. Wygląda na to, że promień skrętu jest lepszy niż poprzednie modele. Thx Wpl i Thx Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MonVIP3
    AE
    16/06/2021

    Świetny w pełni proporcjonalny samochód kontrolny! Trzeba wymienić opony na delikatniejsze, a reszta jest bardzo dobra i cenna dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Witam bardzo zadowolony z mojego zakupu szybka dostawa bardzo dobry mały czołg i możliwe do optymalizacji go z części Alu polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Ładny pojazd. Chciałbym zobaczyć 4 biegacza trzeciego genu w tej skali. Zapłaciłbym od razu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 003
    • Ft21 580
    • Ft15 079
    • Ft13 439
    • Ft14 095
    • Ft9 505
    • Ft14 095
    • Ft48 089
    • Ft20 325
    • Ft2 748
    • Ft33 387
    • Ft5 046
    • Ft3 931
    • Ft19 997
    • Ft28 849
    • Ft24 292
    • Ft15 079
    • Ft32 184