Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Bardzo zadowolony z modelu. Ten był z metalowymi częściami, jak podano w opisie, w przeciwieństwie do innego modelu, który kupiłem. Pasuje do siebie i działa świetnie. Upewnij się, że przyklej opony do obręczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Ładny zestaw, ale paczka była totalnie zniszczona. Myślałem o znalezieniu kilku części złamanych, ale na szczęście wszystko 👍ło dobre, bez uszkodzeń, poza pakietem. Składanie zajmuje trochę czasu, ale z jednej strony jest zabawa. Dobry pełzacz za tę cenę. Zalecany dla początkujących 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Model bardzo realista i w rzeczywistości jest to już drugi, który kupuję.... Uszkodzenie, jeśli zostanie wykonane po locie 2 metrów.... Powiedziałbym, że całkiem dobrze oprzeć się wpływowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Jeśli lubisz jotas i musisz mieć jeden z nich to C24KM jest wersją, aby uzyskać! Wszystko, czego potrzebujesz, by mieć zdolną maszynę. Sprawdź mój kanał YouTube „Uruchom to Rc" Jestem fanem tej marki, bo wciągnęli mnie z powrotem do hobby RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Paczka dotarła w bardzo dobrym stanie. Wszystkie części, jeśli są dostarczane. Jakość wydaje się bardzo dobra i w tym 2 transmisje jest bardzo miła, więc mogę użyć drugiej w jednym z moich innych WPL RTR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Najlepsze z 3 pełzaczy, które teraz zbudowałem! To najzdolniejszy WPL, z ciężkim metalowym napędem i lekkim nadwoziem. Ulepszyłem też na lepsze koła stopowe, więc wygląda na bardziej skalę i radzi sobie świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Wszystkie części w dobrym stanie, przyszedł szybko w ładnym pudełku. Metalowe przekładnie, silnik 180, serwo i miękkie opony. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Great entry level rc kit. There is a lot of help out there if you do run into trouble. The result is a what you paid for. For the price its not gonna be the best. Still i had fun building it. And yes, the box will arrive slightly damaged. At first i didnt notice any damage but the body was squashed some leaving it a bit unaligned with some parts- Everything else 100%

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Ładny zestaw, wszystko pasuje do siebie. Potrzeba trochę czasu, aby pinionkoła odpowiednio ustawić się do biegu różnicowego, ale mają one dodane shimy, aby uzyskać jest właściwy sposób. Jedyną wadą, jaką znalazłem jest to, że kiedy chcesz kontrolować ten pojazd z WPL w wersji 3 RC, potrzebujesz kabla do baterii i silnika, ponieważ nie są one w zestawie włączone. Wybrałem podlutowanie przewodu z silnika bezpośrednio do odcisku i użyłem innego przewodu akumulatorowego, by podzielić potrzebne złącze z innym pojazdem WPL.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Świetny zestaw, ale moje osikowe szpilki nie były siateczką(potrzebowały trochę się nastroić) a mój kierownica nie działała. Na szczęście miałem już zapas. Świetny zestaw myślał bardzo dobra wartość i banggood miał świetną obsługę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 535
    • Ft3 353
    • Ft29 207
    • Ft4 312
    • Ft4 976
    • Ft31 198
    • Ft5 108
    • Ft20 245
    • Ft28 543
    • Ft6 131