Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(377)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(377)
    • 5 Star(322)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Dobry mały pełzacz, chodzi wszędzie pod względem wielkości, zachowuje się realnie. Model zalecać biorąc pod uwagę jego zakres cenowy. Tylko o jedną gwiazdkę mniej dla stanu pudełka po przybyciu (produkt nie uszkodzony)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    el pedido llegó en 15 días, fue rápido, el RC es una chulada, ya la eh probado en terreno rocoso y se mueve muy bien, los detalles del producto me encantaron ,excelente !, recomendado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Eng: Jest w porządku w cenie produktu, ale konieczne są uaktualnienia. W ten sposób przemawia do dzieci. TR: Produkt jest ładny za cenę, ale nie wiele oczekiwać, zwłaszcza po zwrotach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Zuerst einmal großes Lob an den Banggood Lieferdienst! Wirklich super schnelle Lieferung... Sonntag bestellt, Dienstag schon da, das Läuft! Diesmal den C-24 in rot, die Elektronik ist ja bekannter Weise nicht so dolle,aber für das Geld kann man auch wirklich nicht mehr erwarten. Deswegen wird jetzt erstmal getuned damit er vernünftig fährt... Trotzdem tolles Produkt, würde ich wieder kaufen!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SamVIP3
    IN
    02/09/2021

    Doskonały produkt.Dotarł do Indii w ciągu dziesięciu dni.Pracowanie dobrze dzieci uwielbiają się z nim bawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Jest funkcjonalny, ale musisz zmienić elementy na metalowe, ponieważ te, które przynosi, trwają kilka godzin gry i przerwy, na początku może wspinać się na strome miejsca, a teraz już przełamywać bieg tylko w linii prostej i małe wspinaczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    W porządku, miałem tylko dwa śruby brakujące na tylnych szybach. Wysyłam to szybko i bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Produkt przybył w określonych czasach, dobra jakość jak opisano. Próbowałem i działa w porządku. Rada tego sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    todo muy bien empacado gracias se demoro 14 días en llegar súper rápido!! lastima con la pieza que me salió rota? saludos desde Colombia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo LINDO RC = PUNC= Waga małego silnika, który ma = Punc= że jeśli polecenie do obsługi go = Punc= jest wystarczająco podstawowe i pozostawia małe życzenie, aby zająć się nim z IZ QUIERDA DO PRAWA = PUNC= BOLANT REKRUTACJI JEST BASNANTE Krótka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 269
    • Ft22 908
    • Ft14 480
    • Ft9 289
    • Ft11 853
    • Ft16 339
    • Ft23 709
    • Ft21 091
    • Ft12 494
    • Ft30 117
    • Ft16 339
    • Ft32 630
    • Ft3 201
    • Ft21 145
    • Ft6 405
    • Ft14 583
    • Ft31 399
    • Ft3 326