Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(439)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(439)
    • 5 Star(374)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    me sorprendió bastante, el material que está construido es muy resistente, se recomienda cargar con un cargador y no con el computador, tiene mucha fuerza, más adelante quizá actualizar y cambiar emisor y receptor, cuando llegó tuve que desmontar y estirar un amortiguador porque venía muy bajo lo estire y listo, en cuanto al tiempo de llegada a Chile se demoró dos semanas, recomiendo comprar con seguro de aduanas así te evitas esos papeleos, el emisor o control se nota de baja calidad pero no que importa es que funcione y sea más de calidad el auto. solo la velocidad es proporcional, por eso digo que los circuitos nesecitan actualización.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SamVIP3
    IN
    02/09/2021

    Doskonały produkt.Dotarł do Indii w ciągu dziesięciu dni.Pracowanie dobrze dzieci uwielbiają się z nim bawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Jest funkcjonalny, ale musisz zmienić elementy na metalowe, ponieważ te, które przynosi, trwają kilka godzin gry i przerwy, na początku może wspinać się na strome miejsca, a teraz już przełamywać bieg tylko w linii prostej i małe wspinaczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    W porządku, miałem tylko dwa śruby brakujące na tylnych szybach. Wysyłam to szybko i bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Model jest absolutnie świetny, polecam te pieniądze jest nie do pobicia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    il pacco non è arrivato nemmeno con un graffio.L rc e davvero grande e molto bello

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Kupiony w prezencie... Święta jeszcze nie zostały wypróbowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Podoba mi się ten szablon, ale myślę, że niektóre uaktualnienia będą ważne do zrobienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    To coś ma zrobić mu h pokój dla ulepszeń lub jeśli nie w to, że to nadal dobra zabawa rc, nawet całkowicie sto k na śniegu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Doskonały i pasujący opis i zabawa dla dziecka podczas instalacji..dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$70.44
    • US$175.99
    • US$77.37
    • US$204.99
    • US$127.99
    • US$19.99
    • US$66.99
    • US$47.99
    • US$115.99
    • US$60.99
    • US$83.99
    • US$53.99
    • US$185.94
    • US$68.99
    • US$48.99
    • US$82.99
    • US$132.99
    • US$62.29