Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(449)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(449)
    • 5 Star(410)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    To była fajna budowa. Cały dzień, a teraz jest północ. Jeden szyb miał nici w części wału. Na jednym zdjęciu widać znaczek szoku. Kup sobie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    This is a nice kit. It looks really scale. It's a very capable crawler. Fairly easy to build. instructions could be better but if you've built any rc before this should be easy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dobra jakość jak na pieniądze. Podręcznik jest nieco mylący i uzasadniony w wyjaśnieniach, ale jego montaż nie jest trudny, chociaż dla dziecka potrzebuje wsparcia dorosłego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    To jest tutaj! Wszystko jak na obrazkach, pole w połowie ugniatane, ale nie miało wpływu na nic (pozornie) w produkcie. Szybko dotarł do Brazylii, ale poczta wciąż się kończyła. Polecam! Miękkie opony, bieg różnicowy wydaje się być metalowy albo coś w tym stylu, śrubuje je!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Przedmiot przyszedł 3 dni i był w ładnym, nieuszkodzonym pudełku. Wszystko sprawdzone. Podoba mi się, jak możesz ulepszyć wszystko o tej ciężarówce. Dobry zakup w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Przyszedł tylko kilka dni. Z magazynu w Rosji. Wziąłem zniżkę na 1790. Jeszcze go nie zmontowałem, ale jest pełny. Wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Very satisfied with delivery time and we'll built materials,will be doing a build video on my YouTube page ( Island RC-Duke ) Awesome Wpl kit,will be ordering more kits from Banggood.com.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    To będzie moja pierwsza budowa. Jestem gotowa na wyzwanie i przyjęta w świetnym stanie. Polecam tę ciężarówkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Świetny kit truck tylko widzę instrukcje obsługi jest wliczone. Bardzo niejasne, ale za cenę wyzywam cię, aby znaleźć lepszy huk dla twojego dolara

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LeVIP5
    BR
    28/12/2020

    Dobry zestaw... Mam dużo mało!!! Długo się tu zajęło, i przyszedł z rozdartym workiem, na szczęście miałem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 652
    • Ft11 404
    • Ft14 572
    • Ft12 354
    • Ft2 722
    • Ft12 671
    • Ft22 493
    • Ft4 388
    • Ft69 071
    • Ft23 000
    • Ft31 048
    • Ft32 265
    • Ft27 246
    • Ft11 340
    • Ft46 891
    • Ft5 320
    • Ft14 572
    • Ft6 217